Džajić: Ne želimo da budemo deo lakrdije!

Iako se u prvi mah činilo da saopštenja sa ”Marakane” ne dolaze od predsednika Zvezde Dragana Džajića, na šta je jasno aludirao sam Karadžić, prvi čovek ”crveno – belih” ne krije da je potpuno saglasan sa saopštenjem kluba i da apsolutno stoji iza njih.

"Ja sam deo kluba i naravno da sam upoznat sa sadržajem saopštenja, kao i što apsolutno stojim iza njih. Ispalo je da su ona uperena protiv našeg najvećeg rivala Partizana, a to uopšte nije bio cilj. Ovo je javni poziv da se svi uključe u borbu protiv neregularnosti u srpskom fudbalu " rekao je Džajić u intervjuu za Kurir i dodao:

"Naravno da se iz prošlosti mogu izvući situacije i kada je pomagano Zvezdi od strane sudija, ali nama to ne treba kao ni Partizanu. Ovakvo suđenje nije potrebno nikome".

Prvi čovek Zvezde je napomenuo i to da je saopštenje izdato u cilju poboljšanja fudbala u Srbiji i da nije adresirano direkto na Tomislava Karadžića.

"Mi hoćemo da se sredi stanje u sudijskoj organizaciji, da se ukine dosadašnja praksa delegiranja sudija za utakmice u domaćem prvenstvu. Pa videli ste i sami tu lakrdiju na stadionu Partizana. Ne treba nam takav ambijent" rekao je Džajić koji se osvrnuo i na istupanje iz lige:

"Videćemo koliko će vremena proći. Ne očekujem da se išta desi preko noći. Pustimo da proe vreme pa ćemo i mi videti kakvi su nam koraci".

Pogledajte još