Napravio sačekušu bivšoj da bi je polio sonom kiselinom

Bilo je planirano da devojci bace u lice kiselinu na radnom mestu u „Elektroprenosu“

Banjalučka policija uhapsila je u ponedeljak Berića koji je sa sugrađaninom Mišom Bursaćem (28) i Daliborom Kekićem (34) napravio sačekušu u nameri da G. D. saspu sonu kiselinu u lice!

Sve je organizovao Berić, a on i pomagači uhapšeni su ispred zgrade u kojoj radi G. D. Kako „EuroBlic“ ekskluzivno saznaje, žena radi u „Elektroprenosu“.

Ovaj slučaj uzburkao je banjalučku policiju, pa je ova akcija dobila tajni naziv „Trojka“. Policija ih je danima pratila nakon što su dobili informaciju da se priprema napad na ovu ženu.

"Sve policijske snage, uključujući Sektor grada, Kriminalističku i Policiju za intervencije, radile su na ovom slučaju. Danima smo pratili Berića i saučesnike kada smo ih u ponedeljak uhvatili sa bočicama hlorovodonične kiseline"
, kaže izvor blizak policiji.

(old_image)
Iz vremena ljubavi: Nenad i G. D.

Trojica muškaraca ženu su takođe danima pratili. U ponedeljak su sačekali da izađe iz stana, a potom je pratili do posla gde su trebali da je joj spale lice kiselinom.

Kako „EuroBlic“ nezvanično saznaje, za ovaj divljački „posao“ Berićevi pomagači dobili su 500 KM.

Iz Centra javne bezbednosti Banjaluka juče nisu želeli da daju više informacija, štiteći identitet napadnute osobe. Ono što je potvrđeno jeste da su sinoć oko 19.30 trebali biti predati u nadležnost banjalučkog Tužilaštva.

Saznajemo da je Berić danima na svom fejsbuk profilu javno blatio ovu ženu nazivajući je svakakvim imenima.


Blic

Pogledajte još