Džajić: Očekivana odluka Karadžića!

"Ovakav epilog je po meni lično i očekivan, takva su 'pravila' u sportu kada postoji nezadovoljna strana. Mi smo ukazivali na greške i na trenutno stanje u domaćem fudbalu, koji je iz godine u godinu padao na lestvici. Neke stvari moraju da se iskorene i da bi ostvarili napredak na svim poljima", rekao je Džajić za beogradski dnevnik "Sport".

Prema njegovim rečima, širio se broj nezadovoljnih klubova u Srbiji.

"Jasno je da se moralo na neki način izaći iz začaranog kruga da se više ne skreće pažnja na stvari koje su manje bitne od samog fudbala", rekao je predsednik FK Crvena zvezda.

Džajić je dodao da očekuje mirniji nastavak sezone.

"Smiriće se navijači na tribinama i posvetiće se praćenju dešavanja na terenu, a ostaje nam da se borimo da sezona bude regularna u svakom pogledu. Ne bih nama pripisivao pobedu ili neke
zasluge i smatram da smo imali samo dobre namere i čvrste dokaze",
naveo je on.

Predsednik FK Crvena zvezda nije precizirao da li će njegov klub imati kandidata za prvog čoveka FSS.

"Razgovaraćemo i onda izneti jasne stavove. Sada je rano da bilo kakve naredne korake prejudiciramo, a ima svakako dovoljno vremena do Skupštine Fudbalskog saveza da se sve izvaga", rekao je na kraju Džajić.

Karadžić je juče najavio da će se povući u decembru. Tome je prethodio rat saopštenjima sa Crvenom zvezdom u kome su iznete brojne optužbe za umešanost u kriminal. Zvezda je predvodila klubove koji su od početka sezone tražili smenjivanje Karadzića.

Beta

Pogledajte još