Kolarov: Teško je, ali smo na pravom putu!

"Bolji smo bili, primili smo gol iz individualne greške. Ne mogu da budem zadovoljan, ali je bolje nego da smo izgubili. Da smo izgubili, ne znam stvarno kako bismo posle opet nastavili. Mi smo izgubli sve šanse za plasman, ali smo na pravom putu. Teško je, nećemo ići na Svetsko prvenstvo, ali treba da radimo i verujemo u nas same", rekao je Kolarov novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Srbija je u petak uveče igrala nerešeno 1:1 sa Hrvatskom u osmom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i tako ostala bez šanse za plasman na to takmičenje.

"Publika je dala super podršku, i oni su prepoznali da smo dali sve što smo imali u ovom trenutku. Ispraćeni smo na pravi način, osetilo se da smo dali koliko je u našoj moći", kazao je levi bek Mančester sitija.

Kolarov, koji je uz kapitena Branislava Ivanovića najiskušniji u reprezentaciji, istakao je da će sigurno još igrati za nacionalni tim.

"Ovde ima dosta dobrih mladih igrača koji se polako afirmišu, dosta su napredovali. Ja imam 27 godina, sigurno ću igrati još za reprezentaciju, dokle god budem mogao, dokle god selektor misli da ja mogu da dam nešto. Biću uz ove mlade momke da im budem primer, radom i ponašanjem. Isto tako mislim i za Baneta", istakao je Kolarov.

Reprezentacija Srbije će do kraja kvalifikacija igrati još sa Velsom 10. septembra u Kardifu i Makedonijom 15. oktobra u Jagodini.

Beta

Pogledajte još