Uhapšen: Silovao učenicu (17), pa je otpratio kući!

- Prema njenoj priči sve je bilo u redu dok on jednog trenutka nije skrenuo sa glavnog puta. Pitala ga je zašto je promenio pravac, a on je odgovorio da je “skoro otkrio novi i kraći put”. Da se radi o prevari, devojka je ukapirala kada je zaustavio automobil i rekao joj da se svuče. Ona je pokušala da mu pobegne, ali ju je uhvatio za kosu i počeo da je bije - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Đaci se iživljavali nad učenicom
Nakon što su trojica učenika trećeg razreda Tehničke škole „Rade Metalac“ iz Leskovca seksualno uznemiravali 14-godišnju devojčicu iz prvog razreda, u školi je juče skoro vanredno stanje, a slučaj ispituje i policija. Devojčica je posle svega potražila i pomoć psihijatra. Incident koji su učenici snimili mobilnim telefonom dogodio se u sredu na školskom odmoru pred dvadesetoro učenika sa smera tehničar za kompjutersko oblikovanje. - Počelo je kao igra u hodniku koja je nastavljena u odeljenju i koja se pretvorila u uznemiravanje. Jedan je devojčicu držao zagrljenu, drugi je hvatao za grudi i zadnji deo tela i to se više puta ponovilo. Sve je to snimljeno, pa obrisano sa mobilnog telefona, a policija pokušava da povrati snimak - priča direktor škole Slavoljub Stanojević.

Nesrećnu devojku je zatim sam svukao i iživljavao se nad njom. Nakon toga joj je naredio da sedne u automobil i rekao da će je odvesti kući.

- Devojka je sva raščupana i u modricama ušla u kuću i odmah svojim roditeljima ispričala šta joj se dogodilo. Odmah je prevezena kod lekara, koji je ustanovio da je u pitanju silovanje i da devojka ima lake telesne povrede. Na osnovu njenog opisa, ubrzo je policija raspisala poternicu i tako uhapsila Surčinca Z. D. - objašnjava naš izvor.

Kako “Alo!” saznaje, uhapšeni se na saslušanju, navodno, branio rečima da je devojka pristala na seksualni odnos, ali nije mogao da odgovori zašto ju je tukao u njivi u Jakovu.

Podsećanja radi, beogradska policija prošle nedelje uhapsila je K. M. (33) s Kosova zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu u Zemunu silovao i pretukao 32-godišnju poznanicu.

- Devojka je napastvovana prošle nedelje, a prema dosadašnjim rezultatima istrage, on se od 16 sati pa do tri ujutru, dakle punih 11 sati, iživljavao nad svojom prijateljicom. Devojka je pokušavala da pobegne, pa ju je manijak zbog toga pretukao - objašnjava naš sagovornik.

Teško povređena devojka je slučaj prijavila policiji.

- Ona je zadobila prelom ruke i tri rebra, a imala je i druge povrede. Lekarskim pregledom potvrđeno je da je silovana - objašnjavaju u policiji.

Nakon saslušanja pred istražnim sudijom K. M. je određen pritvor do 30 dana.

- Monstrum je na saslušanju izjavio da je seks bio na dobrovoljnoj bazi. On se branio tako što je rekao da se devojka koja je prijavila da je silovana bavi prostitucijom i da su se njih dvoje dogovorili da za novčanu naknadu imaju seksualne odnose - priča izvor iz policije.

Kada su u pitanju silovanja, ona se u praksi teško dokazuju i često silovatelji bivaju oslobođeni ili prođu sa minimalnim kaznama zatvora.

Izvor: Alo

Pogledajte još