Den Tana: Džajo, nek ti je bog u pomoći!

Popularni Den Tana prvi je na Marakanu uveo praksu da članovi Upravnog odbora treba da unesu novac u klub, što su pre dva dana zatražili potpredsednici crveno-belih Slaviša Kokeza i Ivica Tončev.

"Razočaran sam u mnogo stvari u srpskom fudbalu, ne samo u Crvenoj zvezdi. Veoma dobro znam kroz šta prolazi Dragan Džajić. Njemu je sada tri puta teže nego meni pre pet godina. Ja sam nasledio dug od 19 miliona, a njega je sačekala muka od 50 miliona" rekao je za Kurir Den Tana, a potom dodao:
" Kao prijatelj prijatelju, rekao sam Džaji da se ne vraća u Crvenu zvezdu. Svi znamo šta je pre toga preživeo. Vidim da se priča o strujama u klubu, ali to ne mogu da komentarišem. Sem Džaje i još nekoliko ljudi, ne poznajem nikog drugog iz uprave".

Dobrivoje Tanasijević uneo je milion dolara u Zvezdu, a članovi njegovog upravnog odbora su takođe doneli novac.

"Vlada Jugović, Marko Mišković, Dragoljub Lekić, Dragan Simić, Duško Sekulić, ja i još neki dali smo sopstveni novac za Crvenu zvezdu. To je bila fantastična uprava. Hteli smo da spasemo klub, ali nismo imali podršku države. Niko nije hteo da stane uz nas, da nam pomogne. Garantujem da bismo redovno igrali u Ligi šampiona i borili se za titulu u tom takmičenju".

Kako sada stvari stoje, sledeće godine Crvena zvezda će biti privatizovana, za šta se Den Tana odranije zalaže.

" Pozdravljam ideju vicepremijera Aleksandra Vučića. Tom iskrenom i hrabrom izjavom stvorio je sebi brojne neprijatelje. Privatizacija je jedini način da srpski klubovi opstanu. To govorim već 20 godina. Treba kopirati Engleze. Oni su za dve decenije pretekli Nemce, Italijane i Špance. To je jedini recept".

Izvor: Kurir

Pogledajte još