Dujković: Džajiću, spasi Zvezdu!

"Situacija je jako, jako loša. Alarmantna! Pod hitno moraju da se povuku konkretni potezi, kako bi se što pre raščistili nesređeni odnosi unutar kluba. Ako je i deset posto od onoga što objavljuju mediji tačno, a mislim da jeste, onda je ovakvo stanje u rukovođenju neodrživo i može da bude fatalno. Zato, da bi se Zvezda spasila, Dragan Džajić treba da preuzme sve u svoje ruke i da vodi klub onako kako je to radio nekada, u vreme kada je Zvezda bila nešto drugo, nešto mnogo bolje nego što je danas" rekao je Dujković u razgovoru za "Novosti".

On je nekadašnjem saigraču, s kojim je punu deceniju zajedno osvajao trofeje, poručio da sebi što pre pronađe adekvatne saradnike, s kojima će moći da radi za dobrobit kluba. Prilika je već na predstojećoj sednici Skupštine, 25. oktobra.

ZATIŠJE NA "MARAKANI" POSLE niza burnih dana, u četvrtak je na "Marakani" vladalo neuobičajeno zatišje. Veći deo ekipe je na pripremama na Zlatiboru, šestorica igrača su s reprezentacijama, Ninković leči leđa u Ukrajini, a Martinović i Mijailović se oporavljaju u Beogradu. Po pitanju promena u upravi, spominje se odlazak potpredsednika Nebojše Čovića "zbog nagomilanih obaveza", kao i neizvesna budućnost direktora Zorana Stojadinovića.

"Džajić mora što pre da okupi oko sebe tim ljudi sposoban da ga prati. Iskreno, ove koji su sada u vrhu uprave, izuzev Nebojše Čovića, i ne poznajem. Nemam ni saznanja da je bilo ko od njih imao iskustvo rada u bilo kom sportskom kolektivu, još manje u velikoj sredini kao što je Zvezda. Zato i ne mogu da sudim o njihovim kvalitetima i mogućnostima. Ali, ako je tačno to što govore da ih je Džaja doveo, onda predsednik verovatno zna zašto je to uradio. Ukoliko to nije istina, onda im nije mesto u Zvezdi" poručio je Dujković.

Pogledajte još