Dujković: Džajiću, spasi Zvezdu!

0

Nekadašnji golman crveno-belih, a danas član Skupštine, Ratomir Dujković ocenjuje trenutnu situaciju u Zvezdi kao izuzetno lošu i poziva predsednika Dragana Džajića da preuzme sve konce rukovođenja.

“Situacija je jako, jako loša. Alarmantna! Pod hitno moraju da se povuku konkretni potezi, kako bi se što pre raščistili nesređeni odnosi unutar kluba. Ako je i deset posto od onoga što objavljuju mediji tačno, a mislim da jeste, onda je ovakvo stanje u rukovođenju neodrživo i može da bude fatalno. Zato, da bi se Zvezda spasila, Dragan Džajić treba da preuzme sve u svoje ruke i da vodi klub onako kako je to radio nekada, u vreme kada je Zvezda bila nešto drugo, nešto mnogo bolje nego što je danas” rekao je Dujković u razgovoru za “Novosti“.

On je nekadašnjem saigraču, s kojim je punu deceniju zajedno osvajao trofeje, poručio da sebi što pre pronađe adekvatne saradnike, s kojima će moći da radi za dobrobit kluba. Prilika je već na predstojećoj sednici Skupštine, 25. oktobra.

ZATIŠJE NA “MARAKANI” POSLE niza burnih dana, u četvrtak je na “Marakani” vladalo neuobičajeno zatišje. Veći deo ekipe je na pripremama na Zlatiboru, šestorica igrača su s reprezentacijama, Ninković leči leđa u Ukrajini, a Martinović i Mijailović se oporavljaju u Beogradu. Po pitanju promena u upravi, spominje se odlazak potpredsednika Nebojše Čovića “zbog nagomilanih obaveza”, kao i neizvesna budućnost direktora Zorana Stojadinovića.

“Džajić mora što pre da okupi oko sebe tim ljudi sposoban da ga prati. Iskreno, ove koji su sada u vrhu uprave, izuzev Nebojše Čovića, i ne poznajem. Nemam ni saznanja da je bilo ko od njih imao iskustvo rada u bilo kom sportskom kolektivu, još manje u velikoj sredini kao što je Zvezda. Zato i ne mogu da sudim o njihovim kvalitetima i mogućnostima. Ali, ako je tačno to što govore da ih je Džaja doveo, onda predsednik verovatno zna zašto je to uradio. Ukoliko to nije istina, onda im nije mesto u Zvezdi” poručio je Dujković.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.