Dečko iz Leskovca kidnapovan u Budvi, pronađene samo patike i šorts!

Nekoliko dana nakon nestanka u kanalu na periferiji Budve pronađena je patika, šorts i bankovne kartice za koje je utvrđeno da pripadaju nestalom mladiću.

Momčilović je poslednjih nekoliko godina tokom letnje sezone radio na primorju kao prodavac slika, a poslednji put se sa majkom Milicom čuo 28. septembra.

- Najavio je da će se kroz nekoliko dana vratiti u Leskovac, odakle je planirao da otputuje u Španiju. Nismo se čuli nekoliko dana, sve dok me 3. oktobra nisu pozvali njegovi prijatelji iz Budve i rekli da ga nema više od 48 sati - rekla je za “Blic” Milica Momčilović.

Ubrzo je nestanak prijavljen policiji, a Vladičini roditelji su otputovali u Budvu gde je započeta potraga. Proverom listinga utvrđeno je da je Vladičin telefon poslednji put upotrebljen 1. oktobra oko 21 sat i da mu se od tada gubi signal, istovremeno kad je nestao i Leskovčanin.

Policija je 7. oktobra u kanalu u predgrađu Budve pronašla šorts, patiku, kartice i džepni kalendar za koji je utvrđeno da pripadaju Vladici. Kanal je policija bezuspešno pretraživala, nakon čega je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore izdalo međunarodnu poternicu.

- Nestanak smo prijavili i leskovačkoj policiji, ali nam je rečeno da ne mogu mnogo da urade, s obzirom na to da je nestao na teritoriji Crne Gore. Razgovarali smo i sa svim Vladičinim prijateljima iz Budve, koji nisu rekli ništa neobično, što bi moglo da nas uputi na neki trag - rekla je majka Milica.

Izvor: Pressonline

Pogledajte još