Džajić: Nejasno mi je na koje uslove se žale igrači

"Koje to elementarne uslove za rad nemaju? Pa i taj šampon im je stigao istog dana kada se sve deslio, kakve su im svlačionice bile pre nego što smo mi stigli? Gde idu na pripreme, zimi, leti? Da li idu u Hotel 'Mladost' u karantin kad god hoće, kako idu na Zlatibor kad hoće, kako to idu na Taru kad god hoće? Ljudi, vi to sami vidite, ne treba vam Dragan Džajić da to kaže", rekao je Džajić, a prenosi Mondo.

Fudbaleri Crvene zvezde su se u ponedeljak obratili javnosti otvorenim pismom, u kom su istakli loše stanje u klubu.

Džajcih je kazao da nije siguran da li se neko nalazi iza otvorenog pisma igrača.

"Ne isključujem da su igrači izgubili poverenje u ljude iz uprave. U ovoj zemlji sve je moguće, ali nemam argument da uperim prst ni u koga. Po načinu pisanja teksta koji sam pročitao nije isključeno da neko stoji iza njih. Možda je neko drugi obećavao igračima pare, pa su izgubili poverenje. To ne mogu da znam", kazao je predsednik Zvezde.

Džajić je rekao da se prethodnih dana nalazio na putu i da nije želeo da spekuliše o situaciju preko telefona.

"Pre destak dana sam razgovarao sa igračima. Sišao sam kod njih, pričali smo o stvarima vezanim za fudbal i utakmice, a rekao sam im da znam šta ih interesuje. Rekao sam im da ćemo biti u situaciji da za koji dan dođemo do novca i da ću biti prvi za to da im se novac uplati", rekao je prvi čovek crveno-belih.

Džajić se osvrnuo i na saradnju sa prvim potpredsednikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, istakavši da on ne učestvuje u radu kluba ni na jedan drugi način, osim kao navijač.

"Nervozan je iz razloga što on to gleda zvezdaški isključivo. Veliki je zvezdaš i s vremena na vreme pozove i pita kakva je situacija. Ima i on svoje ljude i igrače koje ceni, ali on to gleda fudbalski", kazao je Džajić.

Nekadašnji fudbaler rekao je da ne zna šta će se desiti na Skupštini kluba zakazanoj za 25. oktobar, kao i da je spreman da ode sa svoje funkcije ukoliko bi na to mesto došao neko bolji.

"Ko će sedeti ovde posle ove ili sledeće Skupštine? Ko to zna? Niko nema tapiju na ovaj klub, pa čak ni ja koji bih mogao i da imam neki kredit ovde... Ne pada mi na pamet da tako razmišljam, ako ima bolji i sposobnijih ljudi, a mislim da ima, otišao bih bez bilo kakve ljutnje", zaključio je Džajić.

Pogledajte još