Džekson prikazao odlomak drugog dela Hobita (FOTO, VIDEO)

Džekson je putem video konferencije odgovarao na pitanja obozavatelja okupljenih u bioskopskim salama u Velingtonu, Njujorku, Los Andjelesu i Londonu, od kojih su mnogi bili prerušeni u ličnosti iz poznatog romana DŽ. R. R. Tolkina.

(old_image)

Reditelj je rekao da mu razgovor sa ljubiteljima sage o Hobitima daje energiju tokom napornog perioda montaže pre predvidjenog izlaska filma "Hobit: Šmaugova pustošenja" 13. decembra.

"Nismo još završili filim. Sada je stvarno intenzivno"
, rekao je on iz bioskopa Embasi u Velingtonu.

Gledaoci su mogli da vide izvod od 20 minuta koji je dočekan aplauzom. U tom delu se vide scene sa glumicom Evandželin Lili, koja igra vilu Toriel, kontroverznu ličnost, jer ne postoji u romanu DŽ. R. R Tolkina "Hobbit".

(old_image)

Glumac Orlando Blum je rekao da je proživeo super trenutke igrajući ulogu viljenaka Legolasa, deset godina pošto ga je interpretirao u trilogiji "Gospodar prstenova" koju je takodje režirao Piter Džekson. "I još mogu da udjem u svoj kostim" dodao je on iz Njujorka.

(old_image)

Prvi deo trilogije "Hobit: Neočekivano putovanje" premijerno je prikazan u decembru 2012. godine i zaradio je više od milijardu dolara. Poslednji deo "Hobit: Tamo i opet nazad" trebalo bi da izadje u julu sledeće godine.


Sneak Peek

Pogledajte još