Popust za najmlađe: Usvojen cenovnik ski karata za sezonu 2013/14.

U želji za što većom popularizacijom i afirmacijom skijanja i bavljenja zimskim sportovima među najmlađima, Skijališta Srbije su snizila cenu dečije sezonske ski karate za 30 odsto, a popust će, kako je najavljeno, važiti tokom cele sezone.

Cene ski karata su određene u zavisnosti od perioda skijaške sezone i kategorije skijaša.

Šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 11.250 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 6. 300 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu, u ski centru na Staroj planini, uz stalni popust od 20 posto, iznosi 4.040 dinara.

Skijališta Srbije su najavila da će i ove godine kopaonička "ski karta 10" u sezoni biti jedinstvena za sve tarifne periode skijaške sezone, važiće u svim ski centrima i koštaće 19.600 dinara. Za ski centar Tornik na Zlatiboru "ski karta 10" u sezoni košta 11.800 dinara, dok za Staru planinu ova karta košta 9.440 dinara.

Vlasnici sezonske ski karte za Kopaonik, od ove sezone imaju mogućnost da besplatno skijaju tri dana u osam slovenačkih ski centara. Takođe, porodični paketi i ove sezone važe za sva tri ski centra.

Prodaja ski karata počinje na sajmu “Ekspo-Zim” tokom kojeg će biti odobren popust od 10 odsto. Skijališta Srbije su na svom sajtu otvorila veb shop, za kupovinu karata, koje se i ove godine mogu kupiti preko portala E-kupi.

Izvor: Novimagazin

Pogledajte još