Džajić: Svako ko je nezadovoljan može da ide!

"Svako ko je nezadovoljan može da ide. Rekao sam to Mladenoviću i Vešoviću, kao i svima onima koji planiraju da urade isto što i oni. Fudbaleri znaju u kakvom smo finansijskom problemu. Takođe, znaju i da čim dobijemo neki novac odmah ga uplaćujemo njima na račun i radnoj zajednici" kazao je za Kurir Džajić i dodao:

"Ipak, ti mladi ljudi ne treba da ruše mostove za sobom. Zvezda je ovo. Bilo bi lepo da imaju gde da se vrate kad okončaju karijeru".

Filip Kasalica nije zadovoljan minutažom.

"Bio mi je Kasalica u kancelariji. Kaže, malo igra. Pa, šta ja imam s tim? Trener je taj koji odlučuje, a meni kao predsedniku prija to što imamo konkurenciju. Svako kome se ne sviđa u Zvezdi i misli da ima malu minutažu može da ide. Nisu mi potrebni nezadovoljni igrači u klubu."

Prisetio se prvi čovek Crvene zvezde talenata koji su letos napustili klub.

"Gde je sad Filip Janković? Gde je Nemanja Maksimović, a gde Veljko Simić? Zar su Domžale ili drugi timovi domet za Zvezdinog talenta? Nijedan od njih ne igra, a u godinama su kad su im potrebne utakmice. Da su ostali u Crvenoj zvezdi, sad bi bili u prvom timu. Pružio sam im ruku, a oni je nisu prihvatili. Žao mi je tih momaka" kazao je Džajić.

Pogledajte još