Jojić najbolji igrač, Milovanović trener

Najboljeg mladog igrača, na svečanosti koju je priredila Zajednica fudbalskih klubova Super lige Srbije, proglašen je takođe fudbaler crno-belih Andrija Živković.

"Izuzetno mi je drago što sam dobio ovu nagradu. Zahvalio bih svim trenerima koji su glasali za mene. Ovo nije samo moja nagrada, ovo je nagrada fudbalskog kluba Partizan i cele omladinske škole, kroz koju sam prošao", rekao je Jojić novinarima na svečanosti u Beogradu.

Jojić je u jesenjem delu šampionata bio najbolji strelac Partizana sa šest postignutih golova.

"Ova nagrada će mi biti dodatan motiv da nastavim dalje... Uvek može bolje, nikad nisam zadovoljan u potpunosti sa svojom igrom, mislim da sam mogao još bolje
", rekao je Jojić.

Najbolji mladi fudbaler Andrija Živković rekao je da je zadovoljan svojim igrama u jesenjem delu šampionata, koji je Partizan završio na prvmo mestu na tabeli.

"Da mi je neko dao da biram, mislim da nih ovako izabrao. Počeo sam da igram, potpisao sam profesionalni ugovor, dao sam četiri gola u pet utakmica... Stvarno me je super krenulo", rekao je Živković,

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da mu priznanje za najboljeg stratega prija, a naročito jer ga je dobio od kolega.

"Ostvarili smo dobar, istorijski rezultat za Novi Pazar. Ali, ja vidim prostora za napredak. Malo će mo kortigovati ekipu, ne mnogo, cilj je da zadržimo ove igrače i da dovedemo još par pojačanja", rekao je
Milanović.

Na pitanje novinara o tome da li Novi Pazar može da izbori plasman u evropska takmičenja sledeće sezone, rekao je da je još rano da govori o tome.

"Naše je da pokažemo kvalitetne igre i da ostvarimo što bolji rezultat, a ako nam se drugi sklone, možda uđemo u Evropu", rekao je Milanović.

Na današnjoj svečanosti za najlepši pogodak jeseni izabran je gol fudbalera Javora Marka Docića na utakmici protiv Vojvodine, koji je on postigao sa 35 metara udaljenosti.

Beta

Pogledajte još