Jojić i Živković odlaze ove zime iz Partizana

Iako cena nije pomenuta, pretpostavlja se da bi Portugalci izdvojili između pet i deset miliona evra kako bi povećali koloniju sprpskih fudbalera u Lisabonu.

Međutim, čelnici Partizana odbacuju takvu mogućnost. Oni tvrde da pomenuti dvojac sigurno ostaje u Humskoj i da zasad nije stigla nijedna konkretna ponuda za nekog fudbalera šestostrukog uzastopnog šampiona. Crno-beli će sutra imati sastanak Upravnog odbora, na kojem će biti reči o smeni trenera Vuka Rašovića, možda čak i sportskog direktora a, zbog čega niko u klubu ne želi javno da govori o predstojećem prelaznom roku.

Predsednik Dragan Đurić već nekoliko dana ne odgovara na pozive medija, komentare ne daje ni aktuelni sportski direktor Albert Nađ, a ni ostali članovi Upravnog odbora ne žele da komentarišu situaciju u klubu. Barem ne zvanično.

"Sutra nas očekuje Upravni odbor, posle kojeg će mnoge stvari u klubu biti mnogo jasnije. Videćemo ko će biti trener, a ko sportski direktor, a pričaće se i o prelaznom roku, kako o odlascima tako i o dolascima, ali zasad u klub nisu stigle nikakve zvanične ponude. Ipak, čak i da dođu, stvar kluba je da Jojić i Živković ne mogu da idu, i to se sigurno neće promeniti" rečeno nam je juče u Humskoj.

Izvor: Kurir

Pogledajte još