NAJIRITANTNIJI: Ove zvezde su nas najviše nervirale tokom 2013. godine!

Svetski tabloidi su u godini na izmaku prepuni vesti i ličnosti koje jedva da zaslužuju i slovo o njima da se objavi!

Odatle i ne čudi što su brojni portali napravili listu najomraženijih zvezda u 2013. Kao što se i očekivalo ubedljivo prvo mesto pripalo je starleti Kim Kardašijan, koja osim što je rodila ćerku Nort i što je u vezi sa reperom Kanjeom Vestom, ništa pametno nije uradila tokom ove godine. Na listi se nalaze još i pevačica Majli Sajrus, glumac Ešton Kučer, glumica Gvinet Paltrou...

Kim Kardašijan

Nije baš da ništa ne radi. Ona je zvezda brenda Kardašijanovi. Ubedljivo prvo mesto na listi najomraženijih dobila je zahvaljujući selfiju (samoslikanju), a najpoznatija joj je ova fotka - u kojoj je ponovo istakla svoju preveliku zadnjicu!

Majli Sajrus

Zvezda tinejdžerske serije „Hana Montana“ je porasla i u svojoj 21. godini se ne snalazi baš najbolje u svetu odraslih. Nepotrebnu pažnju medija je skrenula na sebe zbog “tverkovanja”, odnosno plesa na dodeli MTV nagrada kada je svoju zadnjicu trljala uz kolegu na sceni. Božić je čestitala objavljujući svoju fotku u toples izdanju.

Ešton Kučer

Još mu nije oprošteno što je ušao u seriju „Dva i po muškarca“ umesto Čarlija Šina. Uz to na račun mu se stavlja i to da je upropastio film o Stivu Džobsu, vizionaru i osnivaču „Epla“. Nije mu oprošteno ni neverstvo kojim je uništio brak sa Demi Mur. Ešton se sada zabavlja sa Milom Kunis i navodno njih dvoje čekaju bebu.

Džastin Biber

Za razliku od miliona tinejdžerki iz celog sveta niko zapravo i ne zna zbog čega je ova kanadska tin zvezda popularna! Mladić je pokrenuo novu liniju odeće, zapravo golotinje, jer na binu i u klubove izlazi iskjučivo go do pojasa, pokazujući mišiće. Skandali na turneji po Južnoj Africi i Australiji pratili su ga poslednjih meseci.

Gvinet Paltrou

Ko bi rekao da će se i ona naći na ovoj listi. Međutim, njoj se prečesto iz usta otme reč “crn*uga”, a zamera joj se i to što se previše razbacuje novcem i što je previše razmažena.

Tejlor Svift

Jedna od najboljih mladih pevačica je omražena zbog toga što je sve svoje bivše frajere opevala u pesmama. Najveći problem je u tome što svi znaju o kome se u kojoj pesmi radi. To je neoprostiv greh za fanove Harija Stajlsa, zvezdu benda „One Direction“.

Izvor: Alo

Pogledajte još