Mladoženja iz Arene: Dragana, ja ne odustajem!

Dvornički radi kao medicinski tehničar u Hitnoj službi Stare Pazove, a Svetsko prvenstvo u rukometu, koje se ove godine održava u Srbiji, prati redovno, ali mu je izgleda za oko posebno zapala naša sjajna golgeterka Dragana Cvijić.

Otkrio nam je da Draganu ne poznaje od ranije pa nas je zanimalo kako je došao na ideju za takav čin usred prepune Kombank Arene tokom polufinalne utakmice u kojoj su naše rukometašice pobedile Poljsku?

"Draganu ne poznajem od ranije. Ideja se rodila kada su naše devojke igrale protiv Norvežanki. Ona je tada briljirala i imala 8 od 8 pogodaka. Gledajući utakmicu sa kolegama rekao sam sebi 'Bićeš moja ili ničija!'", kazao je Rastislav ekskluzivno za Nadlanu.com.

(old_image)

Ovaj zakleti Zvezdaš je do tada utakmice pratio preko televizije, ali ga je Dragana svojom igrom toliko opčinila da je rešio da sve naredne odgleda uživo.

Podsetimo Dragana je odgovor na ovu ponudu dala medijima i pozdravivši Raleta rekla da ipak još ne planira da se udaje, međutim njega to nije obeshrabrilo pa joj poručuje:

"Dragana, ne planiram da odustanem! Karte za finale sam već kupio što znači da 'imam zeca u džaku'", kaže ovaj simpatični momak i uz osmeh dodaje kako ima čitav tim ljudi koji sa njim radi na ovom "slučaju".

(old_image)

Nama ostaje da poželimo svu sreću kako rukometašicama u finalu protiv Brazilki tako i našem divnom sagovorniku u ostvarivanju njegovih planova.

Pogledajte još