Uhapšeni diler se žali na povredu časti

Božić već ima jednu presudu na tri i po godine zatvora zbog preprodaje droge. Iako uhapšen sa 100 grama marihuane, stalno je negirao da se bavi prodajom droge, zbog čega je i tužio S. V., jednog od članova Udruženja „Sveti Sava“, za povredu ugleda i časti i tražio odštetu od pola miliona dinara.

- Na lecima sam označen kao osoba koja prodaje marihuanu i skank. To izuzetno škodi mom ugledu. Ja sam neosuđivan za krivična dela i trenutno se protiv mene ne vodi nijedan postupak. Ovo je izuzetna uvreda za mene i moju porodicu jer nam je naneta psihička patnja i duševni bol - stoji u tužbi Božića.

On je kao svedoke predložio svog kuma i dvojicu rođaka. Međutim, kada se optuženi S. V. sa svojim advokatom pojavio na ročištu, u sudnici nije bilo tužioca Nikole Božića, koji je bio u pritvoru zbog preprodaje marihuane.

Pre mesec dana, Božić je dolazio i u redakciju „Blica“ pričajući da nikakve veze s prodajom droge nema, već da mu je sve namešteno. Ipak, uhapšen je u nastavku policijske akcije „Grom 1“ zbog posedovanja droge i nalazi se u pritvoru.

Izvor: Blic

Pogledajte još