Džajić: Sezona nije sudbonosna ali je obećavajuća

"Ne bih rekao da je sezona sudbonosna, to je teška reč. Ali mogu da kažem da je obećavajuća jer zaostajemo samo bod za Partizanom i misli su nam okrenute samo prema jednom cilju a to je osvajanje titule, do čega ćemo doći uz puno rada i odricanja", rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su se okupili pred početak priprema za prolećni deo prvenstva a na prozivci trenera Slaviše Stojanovića pojavilo se 34 igrača.

"Mnogo igrača može da ode ali mislim da će ostati oni koji su bitni za ekipu. Međutim, onaj ko remeti atmosferu u ekipi, slobodan je da ide", naveo je Džajić.

Prema njegovim rečima, nigerijski napadač Abiola Dauda želi da ostane u klubu.

"Stvorila se atmosfera koja ne odgovara ni njemu ni Zvezdi. On nije znao za ponudu koju smo dobili, za sada je tu, trenira i ja ga veoma cenim kao igrača", kazao je predsednik Crvene zvezde.

Kada je reč o pojačanjima, Džajić je rekao da klub i dalje čeka razjašnjenje statusa Aleksandra Lukovića u Zenitu iz Sankt Peterburga.

"Luković je želja, čekaćemo ga i videćemo šta će biti. A ako ne dođe on, doći će neko drugi. Znamo gde treba da se pojačamo", rekao je Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde pripreme će obaviti u Beogradu i Sloveniji a prolećni deo sezone počeće krajem februara utakmicom protiv Javora, u 16. kolu Superlige.

Pogledajte još