Slučajno slavni: Pogledajte koji holivudski glumci su slučajno postali poznati

Džoni Dep

Zahvaljujući prijatelju Džekiju Erlu Hejliju, Dep je otišao na audiciju za ulogu maskiranog ružnog domara koji ubija decu u snovima. Srećom, spazio ga je režiser Ves Krejven i upitao da li želi da glumi žrtvu, jer je suviše lep za masku. U pitanju je bio film “Strava u ulici brestova”.

Pamela Anderson

Čuvena “čuvarka plaže” i “Plejbojeva zečica“ radila je 1989. godine kao fitnes instruktorka u Vankuveru. Jedno popodne je donela sudbonosnu odluku da ode na ragbi utakmicu i da za tu priliku obuče skraćenu majicu sa logom piva “labat”. Pošto se pojavila na video-bimu na stadionu, kompaniju su počele da opsedaju pivopije tražeći informacije o nepoznatoj dami. “Labat” je Pamelu zaposlio kao portparola, a potom je usledilo prvo fotkanje za “Plejboj”. Ostalo je istorija...

Merilin Monro

Čuvena Norma Džin radila je u vojnoj fabrici. Spletom srećnih okolnosti, u fabriku je došao fotograf koji je radio publikaciju o ratnoj industriji i, naravno, zapala mu je za oko. Njena fotka je završila na naslovnoj strani, a ubrzo su stvari krenule tokom koji danas svi znaju.

(old_image)

Slika: AP

Mel Gibson

Tada mladog pozorišnog glumca Mela Gibsona prijatelj je jedva nagovorio da ode na audiciju za ulogu policajca koji se u postapokaliptičnom svetu bori protiv bandi gej bajkera. Iako se protivio ideji, Gibson je pristao. Pošto se nije uklapao u koncept negativca, a zapao je za oko režiseru, dobio je ulogu u sada kultnom “Pobesnelom Maksu”.

Harison Ford

Mladi stolar sa jednom ulogom iza sebe na nagovor prijatelja otišao je na audiciju za sada čuveni serijal “Ratovi zvezda”. Ipak, Džordž Lukas ga isprva nije hteo, ali je Ford ostao na setu kao stolar. Na kraju je ipak zapao za oko režiseru i postao Han Solo.

(old_image)
Slika: Jordan Strauss/Invision/AP

Šarliz Teron

Sudba nije htela da lepa Šarliz bude plesačica. Povredila je koleno i u očaju otišla u Los Anđeles da pokuša da se probije u svetu glume. Nije joj išlo sve dok se nije posvađala sa jednim bankarskim službenikom, a zapazio ju je menadžer Džon Krosbi, koji je bio u blizini. Nakon nekoliko meseci dobila je ulogu u filmu “Deca kukuruza 3”.

Izvor: Alo

Pogledajte još