I sutra ledeno, temperatura ostaje u minusu

0

U Srbiji će sutra jutro biti mestimično maglovito sa umerenim i jakim mrazem, a tokom dana biće pretežno oblačno, uglavnom suvo i hladno, uz najvišu temperaturu od minus tri stepena.

Foto: Dragan Gojić / Beta

Vetar će biti slab i umeren ujutru i pre podne severozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, jutarnja temperatura biće od -18 do -8, a najviša dnevna od -8 do -3 stepena.

U Beogradu će jutro u nižim delovima grada maglovito, tokom dana pretežno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab i umeren, ujutru i pre podne severozapadni, posle podne jugoistočni. Jutarnja temperatura od -12 do -8, a najviša dnevna oko -4 stepena.

Izgledi vremena u Srbiji do 3. februara: U utorak i sredu jutro će biti hladno sa umerenim i jakim mrazem, a i tokom dana temperatura će biti ispod 0 (ledeni dani).

U utorak posle podne i u sredu biće oblačno, mestimicno sa snegom. U četvrtak će biti suvo uz delimično razvedravanje. Zatim će do kraja perioda biti oblacno, toplije, mestimicno sa kišom, u planinskim predelima i u Timočkoj i Negotinskoj krajini sa snegom.

Od četvrtka biće vetrovito sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.