FK PARTIZAN: Jojićev transfer trenutno najvažniji

Pojedini beogradski mediji danas su objavili informaciju da će se predsednik Partizana Dragan Đurić povući sa te funkcije.

"Nista nije dogovoreno, niti se pričalo na tu temu. Jesmo u kontaktu sa Đurićem, razgovarali smo juče, ali sada smo fokusirani na transfer Jojoća i da to odradimo na najbolji način", kazao je Jovanović agenciji Beta.

Jojić, najbolji fudbaler Srbije u jesenjem delu šampionata, juče je napustio pripreme Partizana u Turskoj, a danas popodne je već stigao u Dortmund gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Borusijom.

"Po mojim informacijama, Jojić bi lekarske preglede trebalo da završi do večeras i ako sve bude u redu, sutra će potpisati ugovor", rekao je Jovanović.

Vlasnik Zekstre i predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić pušten je prošle nedelje iz pritvora, jer je položio jemstvo od dva miliona evra u dinarskoj protivrednosti.

Đurić je uhapšen zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela policija u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda, kao jedne od sporne 24 privatizacije.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, kojeg je 2005. godine kupila kompanija Zekstra.

Đurić je osumnjičen za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, jer je u postupku privatizacije za konzorcijum pravnih lica Zekstra d.o.o i Bankom d.o.o. pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više od 207 miliona dinara.

Beta

Pogledajte još