FK PARTIZAN: Jojićev transfer trenutno najvažniji

0

Potpredsednik Partizana Duško Jovanović rekao je danas da je uprava tog kluba trenutno fokusirana samo na transfer fudbalera Miloša Jojića i da se nije razgovaralo o odlasku Dragana Đurića sa funkcije predsednika crno-belih.

Pojedini beogradski mediji danas su objavili informaciju da će se predsednik Partizana Dragan Đurić povući sa te funkcije.

“Nista nije dogovoreno, niti se pričalo na tu temu. Jesmo u kontaktu sa Đurićem, razgovarali smo juče, ali sada smo fokusirani na transfer Jojoća i da to odradimo na najbolji način”, kazao je Jovanović agenciji Beta.

Jojić, najbolji fudbaler Srbije u jesenjem delu šampionata, juče je napustio pripreme Partizana u Turskoj, a danas popodne je već stigao u Dortmund gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Borusijom.

“Po mojim informacijama, Jojić bi lekarske preglede trebalo da završi do večeras i ako sve bude u redu, sutra će potpisati ugovor”, rekao je Jovanović.

Vlasnik Zekstre i predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić pušten je prošle nedelje iz pritvora, jer je položio jemstvo od dva miliona evra u dinarskoj protivrednosti.

Đurić je uhapšen zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela policija u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda, kao jedne od sporne 24 privatizacije.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, kojeg je 2005. godine kupila kompanija Zekstra.

Đurić je osumnjičen za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, jer je u postupku privatizacije za konzorcijum pravnih lica Zekstra d.o.o i Bankom d.o.o. pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više od 207 miliona dinara.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.