Partizanu crno-bele stolice, Zvezdi klupski autobus

Direktor za marketing komunikacije kompanije Kalsberg Srbija Andre Žak uručio je kapitenima crno i crveno-belih maketu stadiona Partizana sa crno-belim stolicama, odnosno maketu ključa autobusa.

"Danas sam imao veliku čast u ime komanije da uručim legendarnim klubovima nagrede koje su rezultat aktivacije 'Lav, igraj, strast'. Nadamo se da će ovo biti veliki doprinos kako klubovima tako i navijačima oba kluba, koji će im pomoći da nastave da napreduju i postanu još uspešniji", rekao je Žak na svečanosti u hotelu Kraun Plaza.

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović rekla je da je zahvalna kompaniji Lav na doprinosu i da veruje da će crno-bele stolice još više privući navijače na stadion.

"Ovo su sjajne nagrade, srećni smo što ćemo sedeti na crno-belim stolicama", kazala je Filipović.

Crvena zvezda bi novi klupski autobus, kako je danas rečeno, trebalo da dobije krajem maja, dok su stolice na stadionu u Humskoj već postavljene.

"Bilo bi lepo da ove stolice privuku na stadion navijače u što većem broju, mada jedino što može da ih pozove na stadion je bolja igra Partizana u nastavku prvenstva. Nadam se da ćemo im se na kraju sezone odužiti novom titulom šampiona", rekao je kapiten Partizana Saša Ilić.

Direktor marketinga Crvene zvezde Goran Boričić naveo je da je kompanija Lav jedna od retkih koja već godinama ulaže u sport u Srbiji.

"Ovo je simbol ljubavi prema fudbalu, žele da pomognu razvoju kluba... Pozivam i navijače da nam od marta pomognu u brendiranju autobusa", rekao je Boričić.

Nagradni konkurs "Lav, igraj, strast" počeo je 1. oktobra 2012. godine i bazirao se na prikljanju kodova sa limenki Lv piva. Putem konkursa prikupljeno je više od 600.000 kodova.

Pogledajte još