Stojanović: Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi

"Jasno je šta treba da učinimo ako želimo da zadržimo prvo mesto. Čeka nas teško gostovanje protiv ekipe koja nije slučajno tu gde jeste. Moraćemo da iskoristimo sve što nam se ponudi u tom susretu, jer neće biti puno prilika", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Utakmica na Gradskom stadionu u Jagodini igra se sutra od 14.30.

Stojanović je naveo da još ne zna da li će najbolji igrač Zvezde u jesenjem delu sezone Miloš Ninković biti u timu.

"Ninković je u četvrtak trenirao sa 50 odsto snage, a danas će punim kapacitetom, pa ćemo videti. Probaće da izdrži do maksimuma I tako ćemo lakše odlučiti", kazao je Stojanović.

On je dodao da Zvezda nema većih problema s povređenim igračima, a u ekipu će se, posle pauze u prošlom kolu, vratiti levi bek Nikola Mijailović.

"Nemamo nekih bitnijih problema. Ima sitnih povreda koje neće uticati na izbor kadra. Povratak Mijailovića mnogo znači, ne samo zbog igre već i zbog toga što je on moja produžena ruka na terenu", rekao je trener crveno-belih.

On je dodao da je detaljno analizirana utakmica s Javorom u prošlom kolu, u kojoj je Zvezda pobedila sa 2:1.

"Pokazali smo dva lica u tom susretu, sami smo sebi zakomplikovali život i zbog toga smo morali da se borimo do poslednjeg trenutka. Moramo da dođemo do konstantne igre svih 90 minuta, ako želimo da
izgledamo dobro. Moguće je da će biti nekih promena za utakmicu protiv Jagodine",
rekao je Stojanović.

Zvezda je u prvom prolećnom kolu iskoristila remi Partizana u Novom Pazaru (0:0) i preuzela prvo mesto na tabeli, a posle te utakmice crno-beli su imali prigovor na suđenje, pošto im je poništen gol u poslednjim trenucima utakmice.

"Mene se to ne tiče, niti me zanima, niti čitam. Strogo sam svestan koji je moj posao. Što više energije gubimo na te stvari, to je gore po nas", kazao je trener crveno-belih.

Posle 16 kola Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 35 boda i ima bod više od Partizana, dok Jagodina zauzima treće mesto na tabeli sa 27 bodova.

Beta

Pogledajte još