Upoznajte "Bambiku", devojčicu sa "Plazma" keksa!

Aleksandru Nedošan (19) iz Kikinde, koja je sedam godina bila zaštitno lice plazma keksa, još uvek zovu Bambika drugovi, prijatelji, komšije...
(old_image)

Roditelji, brat i dečko među retkima su koji Aleksandru oslovljavaju imenom ili nadimkom Saška. Bambika kaže da joj je drago što je hiljade mališana odraslo jedući keks sa čije im se kutije smeškala simpatična plavokosa devojčica koja je izrasla u pravu lepoticu:- Spremam se da upišem Visoku strukovnu školu u Zemunu i jednog dana postanem fizioterapeut. Volim da pomažem ljudima. Nisam razmišljala da postanem foto-model, ali ako bi stigla neka zanimljiva ponuda, što da ne- uz razoružavajući osmeh priznaje Aeksandra.

Svega što se dešavalo dok je bila zaštitno lice plazma keksa, seća se kao da je, kako kaže, bilo juče: Na konkurs koji je raspisan 1999. godine, prijavilo se više od 2.000 devojčica. Mama je do poslednjeg trenutka slutila da se radi o nameštaljci, jer je među kandidatkinjima bilo i dece političara i biznismena. A onda je u velikom finalu, u Muzičkom toboganu, pala odluka. Na naše veliko iznenađenje, žiri je pročitao moje ime. Taj trenutak nikada neću zaboraviti - iskrena je Aleksandra.

Ona je još u kontaktu sa nekim kandidatkinjama. Priča nam da je njeno detinjstvo bilo kao iz bajke:- Prepoznavali su me na ulici, u prodavnici, na moru… Roditelji su dobili novac i ugovor, ali su meni ipak bili važniji praznici i rođendan.

Tada bi iz fabrike stizali pokloni, a za rođendane po pedesetak kilograma njihovih proizvoda. Slatkiše sam uvek delila drugarima. Prijalo mi je što sam bila u centru pažnje, ali mi je isto tako drago što se, zahvaljujući roditeljima, nisam uobrazila - ističe Aleksandra.

Izvor: Kurir

Pogledajte još