Kraljevo: Napili se, pa silovali devojčicu

Osumnjičeni M. M. (21), V. Đ. (21) i S. N. (19) su devojčicu presreli automobilom u selu Vrba na putu Kraljevo - Vrnjačka Banja, uvukli je u vozilo i primorali na oralni seks. Napad se dogodio 26. juna oko 21 čas, kada je devojčica krenula u prodavnicu da ocu donese potrebne namirnice. Dok je išla putem Kraljevo - Vrnjačka Banja, u selu Vrba, naišla su automobilom trojica nasilnika.

- Njih trojica su bili u alkoholisanom stanju. Kada su ugledali devojčicu, zastali su i onda je jedan od njih, koji je sedeo pozadi, izašao, uhvatio devojčicu, i ugurao je na zadnje sedište. Počeo je da joj preti i uz nekoliko udaraca je napastvovao - priča naš sagovornik.

Kod sela Vraneši, pet kilometara dalje ka Vrnjačkoj Banji, devojčica je iskoristila nepažnju napadača, otvorila vrata automobila i iskočila.

- Iskočila je i, na sreću, nije se povredila. Bežala je kroz livade i njive, dok nije shvatila da je niko ne juri. Onda je mobilnim telefonom pozvala oca, objasnila mu gde se nalazi - priča naš izvor i dodaje da devojčica nije mogla da govori od pretrpljenog straha.

Devojčica je, saznajemo, doživela ogroman stres. Danima je plakala sve dok roditelji nisu odlučili da odu u policiju i prijave napastvovanje. Napadači su odmah identifikovani i uhapšeni.

Mladići su u pritvoru u kraljevačkom okružnom zatvoru, i nakon davanja izjava, slučaj je prosleđen Višem tužiocu u Kraljevu, koji će pokrenuti krivični postupak protiv njih trojice zbog silovanja maloletnice.

Izvor: Blic

Pogledajte još