Zbog radova na šinama menjaju se trase tramvaja

U I fazi radiće se na delu od Ruzveltove do Beogradske ulice uz potpunu obustavu tramvajskog saobraćaja od ponoći 19. jula do 3.30 časova 4. avgusta.

U okviru II faze radovi će se izvoditi na delu od Beogradske do Ulice Svetozara Markovića uz potpunu obustavu tramvajskog saobraćaja od 4. avgusta u 3.30 časova do 18. avgusta u 3.30 časova.

Tokom izvođenja radova I faze biće primenjen sledeći režim rada vozila JGS-a: tramvaji sa linije 2 će na relaciji Pravni fakultet – Ulica 27. marta u oba smera saobraćati Beogradskom ulicom; tramvaji sa linije 3 će u oba smera saobraćati na relaciji Tašmajdan–Kneževac; tramvaji sa linije 6 će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Ustanička; tramvaji sa linije 7 će u oba smera na delu od Vukovog spomenika do Starog savskog mosta saobraćati preko Dorćola, a tramvaji sa linije 12 će u oba smera saobraćati na relaciji Tašmajdan – Banovo brdo.

Tokom izvođenja radova II faze biće primenjen sledeći režim rada vozila JGS-a: tramvaji sa linije 6 će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Ustanička; tramvaji sa linije 7 će u oba smera na delu od Glavne železničke stanice do Vukovog spomenika saobraćati preko Slavije, a tramvaji sa linije 12 će u oba smera na delu od Glavne železničke stanice do Vukovog spomenika saobraćati preko Slavije.

Izvor: Blic

Pogledajte još