Progovorili telohranitelji: Džoni Dep živi pod zemljom, Hiltonova je kleptoman, a Džulija Roberts je smrdljivi hipik!

Džoni Dep
Pre njegovog rastanka sa Vanesom Paradi, bivši telohranitelj otkrio je da su njih dvoje sa svojom decom provodili previše vremena u nekoj vrsti "skrivene prostorije ispod zemlje" u Holivudu, a ne u Francuskoj kako su tada naveli medijma.

- Potrošio je pravo bogatstvo na sigurnosne sisteme, koji zadrži na desetine sakrivenih kamera za koje niko sem njega ne zna - objasnio je bivši telohranitelj.

- Ne želi da ga gledaju kao poznatu ličnost. Nikada ga nećete videti kako kupuje u nekom od holivudskih bulevara. Ne voli pažnju. Kupuje tako što mu neko od telohranitelja donese stvari kući, gde on odabere ono što mu se dopada.

Pink
Pre nego što je dobila ćerku,pevačicin bivši zaposleni izjavio je: - Ona obožava da eksira pića, i jedna je od najluđih "parti devojaka" koje poznajem. -

Zatim je izjavio da je Pink posle tih pijanstava umela da zaspi na ulici, po toaletima, a da je jednom zaspala u stolici u dvorištu Plejboj vile, posle jedne od razuzdanih žurki.

Dženifer Aniston

(old_image)

- Džen je veoma slobodna kada je u pitanju pokazivanje njenog golog tela - rekao je bivši telohranitelj glumice.

- Kada vam ujutru otvara vrata uvek je u donjem vešu, a nekada samo u toplesu. Nikada se ne pokriva. Ali svi smo vremenom navikli na to. To je jednostavno ona. Polugola. Toliko puta sam je video obnaženo da mogu da vam nabrojim sve mladeže na njenom telu - slikovito je završio telohranitelj.

Džulija Roberts
"Zgodnoj ženi" očajno nedostaje kupanje. Tako tvrdi jedan od njenih bivših zaposlenih, koji je izjavio da Džulija ume toliko neprijatno da miriše da se svi sklanjaju.

-Džulija je totalni hipik. - izjavio je stručnjak koji se brinuo za bezbednost holivudske zvezde.

(old_image)

- Danima se ne kupa. Voli da štedi vodu, pošto je pravi borac za ekologiju. A takođe voli svoj prirodni miris. Njen suprug Deni je isti kao i ona, pa su se sjajno uklopili. Zajedno uživaju u tom izbegavanju kade. - rekao je bezbednjak.

Paris Hilton
Bogata naslednica je ni manje ni više nego - kleptoman! Prema tvrdnji njeng bivšeg telohranitelja, starleta je na jednoj žurci od njega zatražila da uzme nečije cipele, i odnese ih u automobil.

- Mnogo su joj se dopale. Uglavnom je krala sve što nije zaheftano za pod ili zid - oštar je bio bivši zaposleni Hiltonove.

Majli Sajrus
Nekada čedna Hana Montana, a danas razuzdana pop zvezda, obožava da se slika u lascivnim pozama. Njen bivši telohranitelj je izjavio da su zabave u limuzini koje Sajrusova pravi "totalna perverzija", u kojoj ona intimizira sa svojim drugaricama i naliva se šampanjcem, kao i da sve to ovekoveči fotografijama za ličnu arhivu. Takođe je osu paljbu po njenoj majci, za koju je rekao da je bezobrazna, nevaspitana i "previše šefovski nastrojena".

Lindzi Lohan

(old_image)

Li Vejver, nekadašnji telohranitelj Lohanove je izjavio: - Čuvanje nje je bila prava noćna mora. Svake noći sam se molio da se ne ubije prilikom moje smene. Imala je pravu smrtnu želju, u sebe je unosila enormne količine droge i alkohola. To nikada u životu nisam video. -

Drugi telohranitelj je za Lindzi rekao da je "najaljkavija osoba na svetu, koja u roku od 10 minuta luksuznu hotelsku sobu pretvori u svinjac".

Nikol Riči
Pre nego što se udala za Džoela Medena i dobila dvoje dece, Nikol je bila prava razuzdana devojka. Po svedočenju telohranitelja, Ričijeva je patila od dva poroka: šopinga i seksa.

- Umela je da potroši par hiljada dolara na jedan par farmerki, i bila je opsednuta seksom, naročito slanjem najrazličitijih poruka perverzne sadržine - rekao je bivši zaposleni.

Anđelina Džoli
- Posle svake svađe sa Bredom, Anđelina je bacala noževe koji su se zabijali po zidovima - ispovedio se novinarima njen nesrećni telohranitelj.

(old_image)

Naročito su je izluđivali pozivi Bredove bivše supruge, Dženifer Aniston, kada je po kući letelo sve: od vaza do televizora.

Takođe joj nisu bili strani hirovi poput slanja telohranitelja da joj u 4 ujutru donese hamburger i koka-kolu.

Britni Spirs
Kada je njen otac kao telohranitelja unajmio Tsura Adatoa, bivši član izraelskog Mosada nije ni sanjao šta ga čeka sa pop zvezdom.

- Godinu dana je živela na ćuretini i red bulu. Zatim me je seksualno napadala, šetala gola i dodirivala se preda mnom, insistirajući da imamo odnose. Kada bih odbijao, okretala bi se narkoticima - požalio se telohranitelj

izvor: Blic

Pogledajte još