Prvi seks sa novim dečkom: 5 trikova za veće samopouzdanje!

1. Skloni se sa Fejsbuka
Na dan koji planiraš novo seksualno iskustvo, pametno je da se skloniš sa Fejsa i drugih društvenih mreža. Koliko god ti ovo zvučalo smešno, imaj na umu da će te surfovanje baciti u depresiju. Osim što ćeš na Fejsu primećivati samo ženska tela koja izgledaju bolja od tvog, pašće ti na pamet i gledanje slika devojaka s kojima je bio tvoj novi dečko. A onda – zbogom pameti!

2. Šetaj naga
Ako želiš da se osećaš prijatno u vlastitoj koži, moraš da se navikneš na golotinju i da shvatiš da to nije ništa strašno. Ako imaš priliku, hodaj gola po kući, to će učiniti čudo za tvoje samopouzdanje.
10 znakova koji otkrivaju kakav je ljubavnik!

3. Vežbaj
Vežbanje zateže mišiće, a ako uradiš seriju trbušnjaka ili obaviš brzinski džoging, tvoje telo će biti više zategnuto i bolje ćeš se osećati.

4. Uskladi donji veš
Crvena boja povećava samopouzdanje, a ovo pravilo važi i za donje rublje. Imaj to na umu kada budeš birala šta ćeš imati na sebi kada pođeš na ljubavni sastanak... Ako se bolje osećaš u crnom čipkastom grudnjaku i gaćicama, onda neka to bude tvoj izbor za "prvi put" sa novim dečkom. Važno je da se osećaš kao najpoželjnija žena na svetu, to će ga raspametiti!

5. Povećaj unos kalijuma
Kalijum pomaže telu da se oslobodi viška tečnosti, a višak tečnosti je definitivno nešto što ti nije potrebno, jer od njega deluješ naduveno. Pojedi bananu, ona će eliminisati višak vode iz tela i obezbediće ti energiju za seksi igrice...

Izvor: Index.hr

Pogledajte još