Poslednja noć Monti Pajtona ponovo u Cineplexx bioskopima

Iako su već ušli u sedamdesete (zajedno imaju 358 godina), Džon Kliz, Teri Gilijam, Erik Ajdl, Teri Džouns i Majkl Pejlin su sa deset nastupa u prepunoj O2 Areni u Londonu dokazali da su i dan danas jednako popularni kao na samom početku njihove karijere.

Autori „Letećeg cirkusa Monti Pajtona“ sa pravom spadaju među najbolje i najuticajnije svetske komičare, koji su pokrenuli revoluciju u oblasti komedije i ostavili pečat na brojne generacije. Ova grupa glumaca je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča i održala veliki broj pozorišnih nastupa. Ogromno interesovanje publike izazvali su sa objavljivanjem informacija o prvim nastupima uživo u londonskoj Areni, jer su poslednji put na bini bili davne 1980. godine. Karte u Londonu su rasprodate brzinom svetlosti, dok su dve sale bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center 20. jula bile dupke pune sa ljubiteljima iščašenog humora.

Nastup koji je pratila prepuna O2 Arena i gledaoci u više od 2.000 bioskopa šrom sveta, uključujući i publiku u bioskopu Cineplexx, možete pogledati i uživati u neponovljivom crnom humoru u izvođenju njihovih kraljeva.

www.cineplexx.rs

Pogledajte još