Porodični dan sa pčelicom Majom u bioskopu Cineplexx

Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne veruje osobama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski žele, životni eliksir kraljice košnice, bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava. Posle dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spreči rat između pčela i osa u poslednjem trenutku i uspeće da dokaže da je kraljičin pohlepni savetnik kriv za sve.

Reditelj sinhronizacije na srpski jezik je Nikola Bulatović, koji ujedno tumači i lik Majinog najboljeg prijatelja Pava, nestašnoj pčelici Maji glas pozajmljuje Mina Lazarević, dok ostale likove tumače Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Srđan Jovanović, Nebojša Ilić – Cile, Marko Marković, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Gorica Popović, i drugi.

U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom „Pčelica Maja“, dok mališane u bioskopu Cineplexx Delta City očekuje druženje sa glumcima i pravom pčelicom Majom i Pavom. Tokom trajanja Porodičnog dana, posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“, a najsrećnije gledaoce ćemo nagraditi sa poklonom iznenađenja!

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana će biti ostvarenje sa Kids festa „Dečko mrav“, kao i Diznijeva 3D avantura „Avioni 2“ i „Povratak u Oz“ 3D.

www.cineplexx.rs

Pogledajte još