Doživela neprijatnost: Jorgovanka Tabaković na meti manijaka!

Guvernerka Srbije doživela je veliku neprijatnost na Miločerskom forumu, kad je u pauzi tog skupa krenula u svoju hotelsku sobu i u njoj zatekla nepoznatog muškarca koji joj pretura po stvarima i koji joj je zapretio da ne sme da zove policiju dok ne pobegne. Jorgovanka se posle toga odmah vratila u Srbiju

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković učestvovala je na “Miločerskom razvojnom forumu 2014” u Crnoj Gori a ovaj skup će joj ostati dugo u sećanju. Naime, po povratku u hotel u kojem je bila smeštena doživela je veoma neprijatnu situaciju kad je u svojoj sobi zatekla lopova koji je pokušao da je opljačka.

- Guvernerka NBS je bila jedan od govornika na ekonomskom forumu u Miločeru. U pauzi ovog događaja vratila se u svoju sobu da se istušira i presvuče u njoj je zatekla manijaka, koji je preturao po njenim stvarima. On joj je zapretio da ne sme da zove policiju dok ne pobegne. Jorgovanka je nakon ove stresne situacije momentalno napustila hotel i vratila se u Srbiju – kaže za Telegraf sagovornik iz policije Crne Gore.

Sve se ovo odigralo 18. septembra na ”Miločerskom razvojnom forumu 2014″ u organizaciji Društva ekonomista i menadžera Crne Gore, na kojem je guvernerka NBS učestvovala na panel diskusiji broj VI pod nazivom : “Očekivanja od banaka”, zajedno s ministrom finansija Crne Gore Radoje Žugićem, guvernerom Centralne banke Crne Gore Milojicom Dakićem i mnogim drugima.

Lopov ništa nije ukrao guvernerki Srbije i brzo je pobegao. Prema tim, nezvaničnim saznanjima iz izvora bliskih policiji Crne Gore, “najverovatnije se radi o slučajnom upadu lopova baš u sobu Jorgovanke Tabaković, a ne namernom pljačkanju guvernera NBS.”

Guvernerka nije bila spremna da prokomentariše ovaj za nju vrlo stresan i neprijatan događaj, a kako saznajemo, o celom događaju policija Crne Gore obavestila je srpske kolege.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još