Mikser Kids Market: Fit Kid

Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa velikim i malim proizvođačima igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, dok će najmlađi moći da uživaju i u nizu kreativnih radionica i bogatom pratećem programu.

Pored izlagača, na ovonedeljnom izdanju MKM-a, predstaviće se i sportska udruženja za decu, a svi roditelji će biti u prilici i da saznaju kako nove tehnologije mogu da pomognu da se deca kreću više, umesto da pospešuju sedeći stil života. Aktivan život je, pored zdrave ishrane, od ključne važnosti za naše zdravlje, a kako da stičemo zdrave navike od malih nogu, uputiće nas sportske škole: Škola sporta Sport kids Beograd, Karate Klub Nippon, SK Ritam, Studio klasičnog baleta - Milica Gutović i Mala škola fudbala.

Kao specijalan gost pridružiće se i tim sjajnog magazina “Kuvajmo s decom” koji će održati tri kulinarske radionice za mališane.

Saznajte sve što vas je zanimalo na temu bavljenja sportom kod dece i naučite kako da podstaknete aktivni život svojih klinaca i klinceza

Radionice na Mikser Kids marketu:

12-14h - Jezička igraonica Equilibrio kids na kojoj će se deca kroz igru na kreativan i njima zabavan način upoznati i naućiti neke nove reči na engleskom, nemačkom i Španskom jeziku.

14-16.30h - radionica izrade živopisnih voćkice od raznobojnog papira, na kojoj će deca i crtati i učiti kako mogu crtež da pretvore u kratku animaciju.

16.30-20h - radionica igraonice Koko na kojoj će svako moći da napravi svog Koko zeku padobranca i da sazna kada i gde je izveden prvi skok padobranom. Na ovoj radionici će klinci i klinceze i kuvati i to na Koko kreativnom šporetu!

Učešće na radionicama je otvoreno za sve zainteresovane.

Izlagači: Kreativni centar, Klupko vune, Aldes studio, Games4you, Škrabac, Cake pops, Čarobno drvo, Prodavnica igračaka Lavirint, Blinkica, Ivana i Maja, Mirjana i Marija, Piccola Officina, Avangardni sobičak, Equilibrio škola jezika, Fine cake, Harizma dekoracije, Veseli početak, KCMH brand, Tijana Petrović, Ime na poklon, Strašne igračke za veliku decu, Svet tenisa i Komex, LocoHandbags and accessories, Maya Todorovic Art, Udruženje za edukaciju dece Cvrčak i mrav, Narodni muzej Kikinda.

https://www.facebook.com/mikser.belgrade

Pogledajte još