BAKA IZ PAKLA: Obučena kao veštica izvodila "misteriozne obrede" nad unukom

Uhapšena je nakon što je devojčicu dovezla u bolnicu tvrdeći lekarima da više ne može kontrolisati svoju unuku. Lekari su lako uočili znakove zlostavljanja, te o svemu ispitali nesrećnu devojčicu.

Ona im je kazala kako je njena baka često stavljala zelenu masku nazivala se Nelda. Zatvarala ju je u garažu i nožem joj pretila da će uveče stvorenja iz potkrovlja doći po nju.

Međutim, komšije u tu priču ne veruju i tvrde da je Robinsonova dobra prema četvoro dece koje čuva.

- Da nije tužno, bilo bi smešno. Ne verujem u tu priču. Ona je vrlo draga osoba i brine se za tu decu - kazao je jedan od suseda.

Ipak, policija je pronašla dokaze koji potkrepljuju priču sedmogodišnje devojčice. Na njenom telu nalaze se modrice, opekotine i posekotine, kao i rezovi oko zglobova koji su se inficirali.

Misteriozni "veštičji obredi"
Dete je bilo neuhranjeno, a u kući je pronađen kostim veštice, uzice za psa i bičevi.

- Dokazi upućuju da dete govori istinu. Našli smo bičeve, lance i šešir veštice. Jeziva situacija za malo dete - kazao je narednik Geri Najt iz policijske stanice u Oklahomi.

Drugo dete za koje se Robinsonova brinula reklo je policiji da je zlostavljana devojčica uvek jela drugačiju hranu i to u garaži. I jedan odrasli muškarac koji živi u istoj kući kazao je policiji kako je bio žrtva veštičjeg obreda, te da ga je osumnjičena svakodnevno udarala u područje genitalija.

Svo četvoro dece odvezeno je dom za nezbrinutu decu, a Robinsonova je uhapšena u utorak, optužena za zlostavljanje dece i potom uz kauciju puštena na slobodu gde čeka suđenje.

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još