Denzel Vošington u najnovijem filmu „Pravednik“

Film „Pravednik“ sa Denzelom Vošingtonom u glavnoj ulozi biće prikazan u četvrtak, 9. oktobra od 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Sve pripadnike jačeg pola očekuje sjajni akcioni triler i besplatni primerak magazina Playboy i Esquire, uz svaku kupljenu kartu.

Oskarom nagrađeni glumac Denzel Vošington u filmu glumi čoveka koji je čvrsto uveren da je svoju misterioznu prošlost ostavio tamo gde joj je i mesto, te da napokon živi mirnim životom. Ali nakon što upozna Teri, mladu devojku čijim životom upravljaju brutalni pripadnici ruske mafije, on ne može da stoji po strani – mora da joj pomogne.

Radnja filma „Pravednik“ je zasnovana na istoimenoj televizijskoj seriji, koja je bila popularna 80-ih godina prošlog veka. Vošingtonu se toliko dopala priča i scenario koji je prilagodio za film Ričard Venk, da je ujedno prihvatio i ulogu producenta filma. Pored njega, u filmu se pojavljuje i mlada nada Holivuda, glumica Kloi Grejs Morec.

Karte za Men’s night i projekciju filma „Pravednik“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Pogledajte još