BOLI nas da priznamo, ALI - MAMA JE BILA U PRAVU!

1. Nemoj toliko jako čupati obrve!
Sada vam je jasno koliko ste smešno/strašno izgledali pre deset godina, kada ste na dnevnoj bazi "silovali" svoje obrve. Toliko ste ih proredili da se ni do dana današnjeg nisu oporavile. Sada plaćate iscrtavanja i pitate se zašto niste slušali mamu.

2. Nemoj mešati alkohol!
Znala je mama o čemu priča, no vi ste tvrdoglavo odbijali da poslušate savet i nastavili ste po svome. Što vas je i dovelo do zaključka da vino i žestina nikako nisu dobra kombinacija.

3. Nemoj stavljati pirsing na pupak!
Kada ste imali 15, želeli ste pirsing na pupku. Mama vam je rekla da ga smete staviti kada napunite 18, ako još uvek to budete hteli. I sada imate pirsing koji vam se više ne sviđa i želju da vam je mama povisila starosnu granicu za dozvolu.

4. Nemoj stavljati tetovažu!
Vi ste je ko za vraga stavili, jer ste bili mladi i ludi i buntovni i jer vam je to bilo seksi. Danas shvatate da biste bolje prolazili na poslu da nemate tetovažu i da ne morate da skupljate novac za lasersko uklanjanje. Umesto za neke lepe cipele.

5. Pazi s kim se sve petljaš! / Nije on za tebe...

Srce vas boli, ali morate sebi priznati da je mama itekako bila u pravu, i to koliko puta...No što je tu je, na greškama se uči.

6. Kućni ljubimac je velika odgovornost!
Kada je stigao, bio je najslađi stvor na svetu od kojeg se niste odvajali. A onda ste shvatili da ga treba i hraniti, i šetati, i voditi veterinaru... I odjednom, shvatate da je mama bila u pravu i po tom pitanju.

7. Nikad ne sedaj za volan ako si pila!
Nadamo se samo da niste ovu poentu naučili na teži način. Jer ne postoji ni jedna jedina situacija u svemiru u kojoj je ovo dobra ideja.

8. Nemoj kupiti te cipele!
Ma mama, samo ti se čini da su neudobne. Zapravo su fuuull udobne. A onda se vraćate kući bosi ili u baletankama koje ste nosili u torbici jer su to najneudobnije cipele koje ste ikad obuli.

Ah mama mama... svejedno joj nećete priznati sve ovo, zar ne?

Nadlanu

Pogledajte još