SEVALI NOŽEVI: Mladić nožem izbo maloletnike, pa napao i taksiste!

Foto ilustracija: yayimages
Kraljevčanin N.D. (21) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela ubistva u pokušaju. Prema prvim informacijama kraljevačke policije osumnjičeni je nožem ubo dva maloletnika a potom nasrnuo i na dvojicu taksista.

Drama se odigrala u centru grada kod taksi stanice, tačnije u parku kod Doma društvenih organizacija kraj Ulice hajduk Veljka, 2. novembra u večernjim satima. Osumnjičeni se prvo posvađao sa dvojicom dečaka koje nije poznavao od ranije.

Posle kraće prepirke potegao je nož kojim je obojicu ubo u stomak. Napadnute dečake spasli su taksisti sa obližnje stanice koji su pritrčali da pomognu.

Međutim, napadač je nožem nasrnuo i na taksiste, ali kada se pojavilo još nekoliko njihovih kolega, on je pobegao. Kraljevačka policija je na osnovu oskudnih podataka očevidaca uspela posle tronedeljne potrage da identifikuje napadača i liši ga slobode.

U tome su pomogla i saznanja iz operativnog rada da je osumnjičeni poznat policiji po ranijim sličnim incidentima. Uhapšenom N.D. sudija za predhodni postupak je odredio pritvor do mesec dana.

Izvor: kurir

Pogledajte još