Obrazovni centar EQUILIBRIO: U toku je upis na zimski semestar

U Obrazovnom centru EQUILIBRIO u toku je upis na zimski semestar školske 2015. godine za sve opšte kurseve stranih jezika (engleski, nemački, španski, italijanski, ruski, norveški, švedski, grčki i arapski).

Kursevi se održavaju u tri nastavna centra: Stari grad (Bulevar despota Stefana 22), Novi Beograd (Narodnih heroja 49) i Banovo brdo (Požeška 44).

Nivelacija svih kurseva stranih jezika u Centru EQUILIBRIO potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope. To znači da se primenjuju iskustva evropskih stručnjaka iz ove oblasti, i da se metod učenja bazira na komunikativnom pristupu koji polaznike kurseva usmerava da svoja znanja koriste pre svega za usmeno izražavanje, ne zanemarujući pri tom ni ostale jezičke veštine: čitanje, pisanje i razumevanje.

(old_image)

U Centru EQUILIBRIO predaju diplomirani profesori stranih jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju kvalitetnu nastavu stranih jezika.
Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za Centar EQUILIBRIO. Dodatne informacije pročitajte na: www.stranijezici.com

(old_image)

Pogledajte još