Ljuba Bogićević odbio policiju: Ženu mu izrešetali, a on ćuti o sačekuši?

U međuvremenu, njen muž Ljuba (36), za kog se veruje da je trebalo da bude meta napada, ne želi da sarađuje sa policijom i ispriča im šta zna o sačekuši.

- Pacijentkinja je bez svesti, teškog opšteg stanja. I dalje je smeštena u jedinici intenzivne nege i pod stalnim je nadzorom lekara - objašnjavaju u Kliničkom centru Vojvodine i dodaju da žena ima teške povrede glave.
Policija je posle napada saslušala i sve osobe koje su se zadesile u blizini mesta napada.
- Zasad je poznato da je “pasat” koji je vozila Ivana presreo beli džip BMW. Napadač je iz “kalašnjikova” ispalio oko 25 metaka i pobegao ka Beočinu - kaže izvor.

On dodaje da policija sumnja da je Ivana samo žrtva napada na njenog supruga Ljubu Bogićevića (36) koji, prema podacima iz policije, ima bogat kriminalni dosije. Policijski podaci ukazuju i da je Bogićević jedan od glavnih narko-dilera u Novom Sadu, ali dosad nikada nije osuđen.

- Bogićević ima krivične prijave za ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje. Privođen je u januaru 2014. u akciji “Grom” zbog ilegalnog oružja, a dovođen je i u vezu sa prodajom narkotika - kaže izvor iz policije.

Ovo nije prvi napad na osobe iz Bogićevićevog bliskog okruženja, što policiji daje opravdanju sumnju da je upravo on bio meta napada. U junu prošle godine u sačekuši je ispred njegove kuće ranjen njegov drug Igor Ognjanović (28).

Izvor: blic

Pogledajte još