Kako me je upropastila homoseksualna propaganda

Obukao se u nacionalne boje – majica crvena, bermude plave, čarape bele. Ako me sotone uhvate i okrenu naglavačke onako kako okreću hrišćanske vrednosti, ostajem u bojama majčice Rusije! Ruski patrijarh Kiril je rekao da homoseksualna propaganda, i brakovi, bože sačuvaj i sakloni, vode ravno ka Sudnjem danu. Što se realno već i vidi. Rusija puca od zdravlja i napretka dok je Francuska sva nekako truležna i kljakava, ubi ih homoseksualna propaganda. Čuj, Rusija! Gledaj Iran, gde pedera uopšte i nema! Milina, čovek da poželi odmah da emigrira.

Dalje, poneo sam ikonu presvete Bogorodice. Krotkošću da ih urazumljujem. To sam video od sabraće pravoslavaca iz Dveri i Obraza. Kad god je neka nebogougodna izložba, predstava, koncert, ti poneseš ikonu i digneš u vazduh, zapališ i neki poster i prekrstiš se da svi vide koliki si kretenšćanin. To izaziva automatsko poštovanje svih hrišćanskih vrednosti, da ne govorim hrišćana. Ok, nekima je i smešno, ali oni su ateisti, komunisti, sotonisti, libertijanci, cionisti, pederi, mondijalisti i šta ti ja znam, dugačak je đavolov spisak.

(old_image)

Poneo i zastavu da pokažem ljudima šta je zdrava nacija, u sred Evrope, sve to zahvajujući tome što kod nas nema homoseksualne propagande, a ako ko, daleko bilo, i pokuša, digneš Trojeručicu u vazduh i ona sve to sažeže! Evo, uzmi parametar koji hoćeš i vidi koja smo nenadjebiva nacija, sve to što kod nas nema homoseksualne propagande.

Leleeee ... nisam ni sanjao koliko je sotona odmakao u širenju homoseksualne propagande! Pa dobro im vinogradi još uvek rađaju i izvoze vina! Sve šareno, udarile boje na sve strane, ne može čovek da se koncentriše na misli o smrti i Sudnjem danu. Dižem presvetu Bogorodicu u vazduh, ali niko ne uzmiče, misle da sam pravoslavni predstavnik David i Džonatan gej hrišćanskog udruženja pa mi mašu. Aman ste poludeli!

I muslimani gej, gledam lezbaču u queer burci i raspojasane Arapčiće! Sve vas treba poslati nazad u te džamahirije pa da vas vidim da l’ ćete i tamo tako da vrckate!

Roditelji stoje po pločnicima i mašu. Šta mašete, da li ste normalni?! Tucite ih, batina je iz raja izašla! „Što da tučemo decu, vidi ih kako su slatki!“. Ovo sve poludelo! Imaju i udruženje roditelja gej dece. Zlo i naopako! Okrećem se a oko mene predstavnici udruženja gej nastavnika. Ovu zemlju ni Putin ne može da spasi! Pa samo vam fali i gej policija pa da se oglasi sedam anđeoskih truba da najave kraj sveta. Skrećem pogled od golih telesa jer ometaju moje misli o smrti kad ono ... umalo me infarkt nije strefio. Gej policajci! Vrckaju! Umesto nebeskih truba gruvaju taktovi Vogue-a. Skidam majicu, oblija me znoj od ovog pakla na sve strane. Vog mi pomogo da sačuvam svoju hrišćansku čestitost! Jao, šta lupam! Bog mi pomogo.

(old_image)

Dižem Bogorodicu, klonulo, u još jednom pokušaju urazumljivanja krotkošću. Prilazim trandži na štiklama i citiram Stari zavet – „If a man lays with another man it should be stoned!“

„Mais non, mon cheri! Pogrešno tumačiš! Misli se na duvku. De duni malo, opusti se, šta si se ukočio ko da si Sarkozijev podmladak!“

Povlačim dim kad u daljini ... Eliad Koen. Jevrejin. Lep ko bog. Jao, što lupam, Sotona lično koji se preobražava u najzavodljivije oblike. Koliko je samo naš sveti otac Nikolaj bio u pravu kad je pisao da iza svakog nevaljalstva stoje Jevreji!

Prilazim da ga pipnem, paklena me sila vuče. Slikamo se.
Propado. Javite mojima u Srbiju!

(old_image)

Pogledajte još