Hvala ti, Liv Warfield, što je naš Beograd sinoć bio najbolje mesto na svetu!

Sinoć je Malim Kalemegdanom, oko pola jedanaest uveče protutnjao pravi pravcati tornado. Naime, na Musicology festivalu se treće večeri dogodilo nešto neverovatno. Nakon što je najpoznatiji domaći predstavnik hip hop scene sa svojim Napetim Kvintetom oduševio posetioce energičnim nastupom, na binu je izašao bend koji je svojim masivnim i moćnim zvukom počeo da raznosi sve pred sobom.

Prvih 10 minuta...ovo je Fantastično Liv Warfield u Bitefartcafe summer stage Musicology Festival

Posted by Mima Mikovic on Saturday, 25 July 2015


Ovako je zaista delovao sinoćni koncert Liv Warfield i New Power Generation Hornz, koji su po prvi put došli u Srbiju i čini se, bili oduševljeni publikom na festivalu koliko je publika bila hipnotisana njihovim nastupom. Dok je Liv Warfield samouvereno izvodila svoje hitove "Blackbird", "Why do you lie" i "The Unexpected", bilo je očigledno zašto je i sam Prins za svoju štićenicu izjavio da on svakome kaže da mora otići na Liv Warfield koncert kako bi naučio šta znači zaista natupati na bini. Iako se videlo da je mlada Liv učila od najboljeg, njena jedinstvenost i unikatan stil, kao i neobjašnjiva energija, slali su toliko pozitivnih vibracija ka publici. Ovo je doprinelo da atmosfera na teniskim terenima proključa. Publika je pevala, plesala i skakala zajedno sa Liv.Sjajno koncertno veče završeno je u znaku dobre atmosfere na žurki na letnjoj sceni kluba uz jedan od najboljih kaver bendova, St. Louis, sa kojima su se na bini smenjivali članovi New Power Generation Hornz i Blackbird. Svi zajedno su gostima pružili doživljaj koji se u Beogradu ne pamti.

Pogledajte galeriju

Večeras je ujedno i poslednje veče Musicology festivala, a festival će zatvoriti možda i najveće ime ovogodišnjeg izdanja, Gredory Porter, gremijevac baršunastog vokala.

Karte se mogu nabaviti u klubu Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8, kao i na prodajnim mestima eventim i ddtickets po ceni od 1700 dinara.
(old_image)

Pogledajte još