JECAJI SE ČUJU DO NEBA: Oproštaj od tragično nastradale pevačice

Porodica tragično nastradale Jovane Kojić (19) iz Kikinde, koja je u subotu poginula sa grupom muzičara u saobraćajnog nezgodi u blizini Kanjiže, ophrvana je bolom koje ni vreme neće moći da izleči.
Učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Kikindi, krenula je na svirku sa grupom muzičara, kada je došlo do stravičnog sudara koji je koštao života.

Za mladu Jovanu, svi imaju samo reči hvale. Bila je đak za primer, dobar prijatelji i ćerka kakvu bi svaki roditelj mogao da poželi.

Danas na mokrinskom groblju je u 16.30 h sahrana ove mlade pevačice, a brojna rodbina i prijatelji okupili su se isped kuće Kojića kako bi se još jednom pozdravili sa Jovanom.

(old_image)

Njen stric Dragiša, izjavio je za Informer da ne može da veruje da njihove mezimice više nema. Narednog vikenda su planirali da otputuju za Novi Sad, kako bi joj kupili matursku haljinu, a sada...
- Pre nego što je te kobne večeri krenula da peva, požalila mi se da je boli grlo i rekla mi je "Ujko, biće sve u redu, proći će me grlo i moći ću da pevam". Eto, da je sreće, da nikada nije otišla. Često se pitam, zašto najbolji ljudi odlaze?!
Dragiša i dodao da su sledećeg vikenda planirali da otputuju za Novi Sad, kako bi joj kupili matursku haljinu. - kroz jecaje je izjavio Dragiša.

Izvor: Informer

Pogledajte još