OTVARANJE LETNJE BAŠTE, BAŠTA KOD JUGE: Živi, diši, veruj, budimo jedno!

Ideja koja će se realizovati 12. Juna 2016 godine u Bašti kod Juge na Zemunskom keju, od 12 časova, pa sve do 20 časova, nastala je iz potrebe da se novi fitness programi kao što je surfset, ugi aerobic, fit step, pole dance, predstave građanima svih generacija. U saradnji sa Fitness Haus klubom iz Beograda, Bašta kod Juge želi da promoviše ove, u svetu veoma zastupljene i poznate programe, koji kod nas još uvek nisu dovoljno zastupljeni.

(old_image)

Povodom toga, rešili smo da putem Fit festa na otvorenom, na jednom od najlepših šetališta, dunavskom keju, u najlepšoj Bašti kod Hotela Jugoslavija, omogućimo svim uzrastima da isprobaju ove blagotvorne vežbe i upoznaju najnovije fitness rekvizite 21.veka.

(old_image)

Pored promocije ovih sportova, cilj Festivala je da se prikupljeni prilog pokloni deci ometenoj u razvoju. Dođite u Baštu Kod Juge da svi zajedno podržimokao osobe sa invaliditetom i njihove porodice da ostvare svoja prava ka putu za celovita sistemska rešenja. Takođe, Projekat za cilj ima da se opreme školske fiskulturne sale za decu ometenu u razvoju.

(old_image)

Manifestacija je zamišljena kao aktivni vikend u prirodi u kom bi se smenjivali razni programi poput treninga, radionice i predavanja, nagradno takmičenje, edukacija umetnički program u prirodi . Programi su besplatni i traju tokom čitavog dana.

Vidimo se u Bašti 12. Juna.

Pogledajte još