RUDIMENTAL PRVI PUT U BEOGRADU: Najspektakularnije otvaranje Belgrade Beer Fest-a

Ovo će ujedno biti njihov prvi nastup u Beogradu, na kome će publika naše prestonice, ali i regiona moći besplatno da uživa.

Producent Belgrade Beer Festa, Beogradska kulturna mreža više od decenije sa velikim uspehom organizuje najposećeniji festival u Jugoistočnoj Evropi, objedinjujući želje posetilaca i svetske trendove.

“Samo na Belgrade Beer Festu je moguće besplatno slušati koncert svetskih zvezda kao što je Rudimental. Organizovati ovakav koncert za nas je bio izazov, ali i pomeranje granica u organizaciji festivala. Već 14. godinu zaredom dajemo značajan doprinos razvoju manifestacionog turizma u Srbiji. Ove godine zbog besplatnog koncerta Rudimentala, ali i koncerata sjajnih bendova sa domaće i regionalne scene tokom svih pet festivalskih dana, očekujemo rekordan broj stranih turista. Zbog fantastične atmosfere koju dožive na našem festival, i izvođači i turisti iz Srbije nose univerzalnu poruku – Srbija je gostoprimljiva zemlja, a ljudi željni druženja i interakcije sa svetom. Vidimo se na Ušću od 17. do 21. avgusta”, rekao je Dejan Grastić, jedan od osnivača festivala.

Rudimental u avgustu dolazi u Beograd, kao najveća koncertna atrakcija ove sezone u Evropi. U toku leta imaju zakazane nastupe i već rasprodate koncerte širom Evrope, a među njima je festival Belgrade Beer Fest jedini u region, na kome će nastupiti ovaj svetski poznati bend.

Pogledajte još