PRAVA LJUBAV! Jelena Tomašević: Zbog Ivana bih sve napustila i živela u Rusiji

Jelena Tomašević ne skriva da joj je od karijere mnogo važniji porodični život, te da bi, ukoliko to bude neophodno, zbog ljubavi napustila Srbiju.

- Uskoro Ivanu počinju snimanja u Rusiji... Odmah posle Nove godine. Praznike ćemo provesti u Crnoj Gori, a onda on ide... Snalazimo se nas dve same kada on ode. Dolaze nam bake i deke iz Užica i Kragujevca i pomažu nam. Možda i nas dve odemo kod tate u Rusiju... Teško pitanje ste mi postavili u vezi sa tim odlaskom tamo... Ja sam već četiri puta bila u Rusiji, osetila sam sve čari te zemlje, ali volim ovde da živim. Ovde mi je sve. Prijatelji, karijera, porodica... Ali, ipak, moram uz muža - kaže pop pevačica koja je omiljena među najmlađom publikom, jer već drugu sezonu sedi u stolici takmičenja za najmlađe "Pinkove zvezdice".

A nedavno je Jelena postala i deo UNICEF Srbija tima, i još više se angažovala oko pomoći najmlađima.

- Pokušaću da kao javna ličnost pomognem koliko mogu, da učestvujem u raznim akcijama koje će druge ljude motivisati da pomažu deci. Baš zbog ovakvih stvari, drago mi je što sam poznata ličnost. Svojim primerom mogu da pomognem da se neko odluči da pomogne i to je lepa strana ovog posla. Ukoliko mi ne učestvujemo i ne budimo svest kod drugih ljudi, onda ova naša profesija nema smisla. Vidite, ja sam stalno sa decom! I kada dođem kući posle celog dana snimanja, ja uopšte nisam umorna! Deca su za to zaslužna. Takođe njima dugujem i zahvalnost što su me opustili i otvorili. Zahvaljujući njima, ja se lakše otvaram i emotivno pred kamerama, zahvaljujući njima, ja sam ja, svoja, opuštena. Inače mi ta snimanja prijaju jer se dobro zabavljamo. Pre neki dan smo se zbog dece i Nove godine maskirali u Deda Mrazeve i Baka Mrazice.

A to što za nju mnogi kažu da je previše statična i ravna, da ne želi da ulazi u polemike sa decom oko njihovih nastupa, da bude bez dlake na jeziku kao što to radi Goca Tržan, Jelena kaže:

- Svako se ponaša kako želi. Ja kažem deci šta nije bilo dobro, ali uvek kada treba da ih iskritikujem, zamislim svoju bratanicu Đurđu, koja ima 9 godina... Svako dete tako gledam, kao nju. Naša reč je u njihovoj glavi puta 100! Mi smo u žiriju zato i sastavljeni tako da budemo različiti i da to bude naša dinamika. Mislim da dobro funkcionišemo.

Jelena je prema svojoj ćerkici Nini, kaže, blaga i ponekad popustljiva.

- Kada Ivan radi, ja glumim i tatu i mamu i obrnuto, kada ja radim, on je i jedno i drugo. Ali kada smo same, i on dođe, sve staje, njegova reč je amin za nju! Od mene pokušava da izvuče nešto što želi... Ali, nas dvoje smo se dogovorili da ne popuštamo. Dete mora da zna gde je granica. Ta granica ga čini stabilnim i sigurnim. Ako nema granice, onda ono poraste u razmaženo derište - kaže za "Blic" Jelena Tomašević.

Izvor: Blic

Pogledajte još