Koncert Orthodox Celtsa 17. marta u Domu omladine

Jubilej, koncertnu promociju novog albuma i Dan Svetog Patrika sedmorica veličanstvenih će zajedno sa svojim fanovima proslaviti na koncertu u petak, 17. marta u Domu omladine.
Novi album „Many Mouths Shut“ donosi 13 numera od kojih je šest tradicionalnih irskih i sedam autorskih pesama. Posebno je interesantan omot albuma koji je delo velikog Valtera Venturija, jednog od najboljih svetskih strip crtača.

Inače, svoju zahvalnost fanovima i prijateljima koji ih prate 25 godina, Celtsi su izrazili tako što su horsko pevanje sa koncerata preneli kao prateće vokale na album i na taj način zajedno sa svojom publikom, kako je rekao Aca Seltik, stvorili pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči.

- Prethodnih mesec dana smo vredno vežbali u studiju, kako bi dobili dozu glamura i sjaja koju želimo da postignemo na ovom, za nas veoma važnom koncertu - objasnio je Aca Seltik.

Ulaznice za koncert mogu da se kupe na biletarnici DD Ticketsa i u Win Win radnjama, a sve informacije se mogu pratiti na zvaničnoj Facebook stranici benda.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.