JAVNO POKAJANJE: Maloletnica priznala da je izmislila aferu sa Šakom!

Iako je Polumenta više puta isticao da mu je telefon ukraden na jednom od nastupa, čemu je svedočio njegov kolega Sinan Sakić, kao i da nikada nije slao slične snimke maloletnim devojkama, M. V. je i dalje tvrdila da je snimak u kojem pevač izgovara: "Nedostaješ, dođi da me ljubiš" upućen baš njoj.

Nakon što je sama uvidela da su stvari otišle predaleko, kao i da je svojim nepromišljenim gestom udarila na ugled porodice folk pevača, sedamnaestogodišnja M. V. rešila je da prizna svoju grešku i uputi javno izvinjenje.

- Želela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga želela da postanem poznata - izjavila je M. V. u emisiji "EKSKLUZIVNO“ i dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posledice može izazvati jedna takva javna objava.

- To uopšte nije u redu i u tom trenutku ugrozila sam njegovu porodicu - istakla je ona, a onda se obratila i vršnjacima.

- Poslala sam pogrešnu poruku mlađima od osamnaest, tako da – nemojte da vam se desi ovo što i meni. Izvinjavam se javno porodici Polumenta i, naravno, pevaču Šaku - javno se pokajala maloletnica.

Izvor: Kurir.rs/Pink

Pogledajte još