ŽIVOT BEZ ŠEĆERA JE MOGUĆ: Evo kako se hrani žena koja već 30 godina nije jela ništa slatko

Karolin Harc ima 70 godina i majka je troje dece, a na njenom savršeno telu u kupaćem kostimu zavide joj i duplo mlađe dame.

Ova dama savetuje žene i majke širom sveta kako da vrate savršenu figuru i izgledaju mladoliko, a mnogi se začude kada kaže da skoro 30 godina nije jela šećer.

Međutim, njen jelovnik je bogat zdravim namirnicama koje čuvaju zdravlje i sprečavaju starenje, a evo šta po obrocima jede najlepša sedamdesetogodišnjakinja u bikiniju:

DORUČAK:

Karolin počinje dan uz bananu i šolju čaja, a zatim jede kajganu sa spanaćem, paradajzom ili slaninom i parče bezglutenskog tost hleba. Kada joj nije potreban visokokalorijski doručak, onda odluči da pojede jogurt sa voćem i rikota sir.

RUČAK:

Savršan ručak za zgodnu damu u sedamdesetim jeste piletina, avokado, feta sir i paradajz. Uz to jede rižine krekere ili bezglutenski tost hleb. Piletinu ponekad menja sa lososom i topljenim sirom. Salata treba da bude od namirnica koje sadrže puno proteina.

UŽINA:

Kolači bez šećera.

VEČERA:

Karolin obično za večeru jede piletinu, ribu ili crveno meso sa salatom od zelenog povrća i krompir. Zimi voli i da napravi đuveč.

Izvor: Lepa & srećna

Pogledajte još