NEW AGE, OLD SCHOOL kampanja je počela: Ko su Džoni, Beli i Gile?

Foto: Promo

Ko su zapravo Džoni, Beli i Gile? Da li je reč o novim rijaliti zvezdama i šta nam oni poručuju, pogledajte:

Amstel, poznati pivski brend, kroz svoju novu kampanju “NEW AGE, OLD SCHOOL” potrošače upoznaje sa ova tri interesantna lika. Oni simbolizuju prototipe svega onoga što veličamo u prijateljima i pružaju primere vrlina kojima se divimo.

Džoni, Beli i Gile podsećaju da pravo prijateljstvo nije nestalo, da su lepi maniri i briga o drugima uvek na ceni, kao i da je mudrost koja se stiče sa godinama i iskustvom – odlika najboljih.

Džoni je uvek tu da pomogne, bez previše priče i hvalisanja. Beli nije lud za mobilnim telefonima i društvenim mrežama, ali ne okleva da se i u četiri ujutru javi prijatelju na poziv. Dok se Gile odavno uverio u ispravnost krilatice “Govori tiho i nosi psa sa sobom”. Doduše, umesto psa on uvek u svom okruženju ima prave drugare, poput Džonija i Belog, sa kojima ne propušta da šeruje sve lepe trenutke, ali i “poslednju flašu” omiljenog Amstela.

Kroz svoju bogatu istoriju, Amstel je pokazao da veruje da pravi prijatelji ne zasnivaju odnos na kratkim, jednosmernim i usputnim razgovorima u brzim svakodnevnicama, već da zajedno koračaju kroz život i pružaju obostranu podršku – a upravo je to životna filozofija koju želimo da prenesemo i koju živimo – istakla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžerka u kompaniji HEINEKEN Srbija.

Priča o prijateljstvu krije se u samom DNK brenda Amstel. Njegovi osnivači, dvojica prijatelja, Čarls De Pesters i Johan Van Marvijk Koj udružili su se davne 1870. godine kako bi svoju viziju pretvorili u stvarnost i kako bi stvorili pivo po meri i ukusu potrošača u Amsterdamu. Njihova ideja prerasla je u stvarnost i predstavlja odličnu potvrdu da pravi prijatelji zajedno mogu sve.

Zato, ne propustite priliku da se u društvu prijatelja prisetite svih onih OLD SCHOOL neprocenjivih vrednosti i da novom dobu date stari šmek!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.