SNIMA SE FILM O DINASTIJI KARIĆ: Otimačina za uloge Milanke i Bogoljuba

Kao potencijalni scenaristi pominju se Gordan Mihić i Milovan Vitezović, trenutno se traga i za režiserom filma, a spekuliše se da je najozbiljniji kandidat za to Dragan Bjelogrlić. Da Bogoljub Karić, idejni tvorac projekta, ništa ne prepušta slučaju govori i podatak da je za budžet filma izdvojeno pet miliona evra.

- Ovo će biti priča o prvoj porodičnoj kompaniji u Jugoslaviji koja već pola veka uspešno radi i kod nas i u svetu - kaže za "Novosti" Bogoljub Karić.

- Cilj nam je da prikažemo naš razvoj i sa čime smo se sve suočavali - od sjajnih i veselih trenutaka do otimanja kompanija i progona.

Deo filma snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiče porodica Karić, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija. Karić ističe da će film biti istovremeno i saga o tome koliko je mukotrpan put razvoja porodičnog biznisa i kroz šta preduzetnici prolaze.

- Napravićemo spektakl po uzoru na slična ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa i porodice Anjeli.

Čuveni biznismen tvrdi da je u pregovorima sa najpoznatijim srpskim glumcima. Ko će u filmu igrati Bogoljuba i ostale članova dinastije Karić biće uskoro poznato.

- Odredićemo ko će glumiti mene i mislim da će se otimati za tu ulogu - naglašava Karić, ne želeći da nam otkrije ko mu je favorit za glavnu ulogu.

Pojedini mediji spekulišu da bi Bogoljuba Karića mogao da glumi Lazar Ristovski.

Na pitanje kome će poveriti uloge Mlađana Dinkića, Vojislava Koštunice i Miroljuba Labusa, Karić se nasmejao i rekao:

- Za njih će biti posebna audicija.

Izvor: Novosti
Foto: bogoljubkaric

Pogledajte još