PREPORUKA ZA DANAS: Dana Karić - film, knjiga, restoran, ličnost, muzički album

Ćerka Bogoljuba i Milanke Karić, ima bogatu karijeru iza sebe, udata je a pre nekoliko dana postala je majka dečaka Petra. Danas je sertifikovani anđeoski terapeut, čitalac anđeoskih karata. Obuku je završila kod čuvene Doren Virtju, doktora psihologije i osnivača Angel therapy, odnosno Terapije uz pomoć anđela. Skoro se završila revija i aukcija haljina #BeJoYZaUSS, međutim, haljine su dostupne online, a akcija se i dalje nastavlja. U današnjem tekstu pročitajte kojih 5 preporuka novopečena mama daje za vas.

Foto: Promo

FILM - "Wings of life" - DisneyNature

Ja obožavam dokumentarne filmove o prirodi i životinjama. Ovaj film je poseban zato što priča priču našeg predivnog sveta iz ugla cveća. Zaista je poseban! Kad god uspem, svima ga puštam i svi ostanemo bez daha. Predivan je!

Foto: Privatna arhiva

KNJIGA - "Srećna planeta: recepti za život"

To je moja prva knjiga koju i dan danas obožavam. Preporučujem nju jer je vesela, laka za čitanje, puna posnih recepata, opuštena. Knjiga koja meni mnogo znači i koja je inspirisala dosta ljudi i divnih dogđaja. Inspirativne karte koje su deo knjige su postale toliko popularne da su i one dostupne u izdanju Srećne planete.

www.delfi.rs

Foto: Promo

RESTORAN "Salon 1905"

Mnogo volim ovaj restoran koji se nalazi u predivnoj zgradi Geozavoda. Poseban, jedinstven prostor u srcu Beograda. Fenomenalna hrana, opuštena atmosfera, prijatna usluga. divota!

www.salon1905.rs

LIČNOST - Milanka Karić

Da li smem da kažem da mi je najdraža ličnost moja majka Milanka Karić? (smeh) Zaista jeste! Ona je posebna žena. Nežna, a jaka. Prava žena, boginja, hrabra i snažna, pokazuje svoju ljubav i dobro srce svima, posvetila je život humanitarnom radu, svojoj porodici i sreći. pravi primer za mene kako biti majka, supruga, poznata ličnost, a uvek ostati verodostojna sebi i pratiti svoje srce u svemu, a ne želje i trendove mase.

www.karicfoundation.com

Foto: Promo

MUZIČKI ALBUM - "Our secret place: sun & moon"

Moram da izdvojim svoj jazz album "Our secret place: sun & moon". Neopisivo ga volim, opušta me. Stvorila sam ga sa željom da bude nešto u čemu će se uživati, što neće smetati, prosto će opuštati. Ko voli vokalnu džez muziku - Frenka Sinatru, Ninu Simon i Elu Ficdžerald, ovo je i za njega! Na albumu ima dve autorske pesme, a ostale su nova verzija nekih od, meni najdražih, pozitivnih džez pesama.

itunes.apple.com

Autor: Nina Dotlić
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još