PREPORUKA ZA DANAS: Dana Karić – film, knjiga, restoran, ličnost, muzički album

Foto: Privatna arhiva
0

Danu Karić zapazili smo davnih dana, kada je sa sestrom Danijelom pevala u grupi “D&D”, a svoj prvi album objavile su kada su imale samo dvanaest godina. Međutim, dok je bila članica ovog benda, pevala je hitove kao što su “Srbijo, majko”, “Marija, reci mi”. Uprkos kritikama koje su tada trpele na račun talenta i porekla, dopadale su se mladima.

Ćerka Bogoljuba i Milanke Karić, ima bogatu karijeru iza sebe, udata je a pre nekoliko dana postala je majka dečaka Petra. Danas je sertifikovani anđeoski terapeut, čitalac anđeoskih karata. Obuku je završila kod čuvene Doren Virtju, doktora psihologije i osnivača Angel therapy, odnosno Terapije uz pomoć anđela. Skoro se završila revija i aukcija haljina #BeJoYZaUSS, međutim, haljine su dostupne online, a akcija se i dalje nastavlja. U današnjem tekstu pročitajte kojih 5 preporuka novopečena mama daje za vas.

Foto: Promo

FILM – “Wings of life” – DisneyNature

Ja obožavam dokumentarne filmove o prirodi i životinjama. Ovaj film je poseban zato što priča priču našeg predivnog sveta iz ugla cveća. Zaista je poseban! Kad god uspem, svima ga puštam i svi ostanemo bez daha. Predivan je!

Foto: Privatna arhiva

KNJIGA – “Srećna planeta: recepti za život”

To je moja prva knjiga koju i dan danas obožavam. Preporučujem nju jer je vesela, laka za čitanje, puna posnih recepata, opuštena. Knjiga koja meni mnogo znači i koja je inspirisala dosta ljudi i divnih dogđaja. Inspirativne karte koje su deo knjige su postale toliko popularne da su i one dostupne u izdanju Srećne planete.

www.delfi.rs

Foto: Promo

RESTORAN “Salon 1905”

Mnogo volim ovaj restoran koji se nalazi u predivnoj zgradi Geozavoda. Poseban, jedinstven prostor u srcu Beograda. Fenomenalna hrana, opuštena atmosfera, prijatna usluga. divota!

www.salon1905.rs

LIČNOST – Milanka Karić

Da li smem da kažem da mi je najdraža ličnost moja majka Milanka Karić? (smeh) Zaista jeste! Ona je posebna žena. Nežna, a jaka. Prava žena, boginja, hrabra i snažna, pokazuje svoju ljubav i dobro srce svima, posvetila je život humanitarnom radu, svojoj porodici i sreći. pravi primer za mene kako biti majka, supruga, poznata ličnost, a uvek ostati verodostojna sebi i pratiti svoje srce u svemu, a ne želje i trendove mase.

www.karicfoundation.com

Foto: Promo

MUZIČKI ALBUM – “Our secret place: sun & moon”

Moram da izdvojim svoj jazz album “Our secret place: sun & moon”. Neopisivo ga volim, opušta me. Stvorila sam ga sa željom da bude nešto u čemu će se uživati, što neće smetati, prosto će opuštati. Ko voli vokalnu džez muziku – Frenka Sinatru, Ninu Simon i Elu Ficdžerald, ovo je i za njega! Na albumu ima dve autorske pesme, a ostale su nova verzija nekih od, meni najdražih, pozitivnih džez pesama.

itunes.apple.com

Autor: Nina Dotlić
Foto: Privatna arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.